Skip to content

Ordermanager / Werkvoorbereider Drukkerij

Best, Noord-Brabant, NederlandDistributie

Functieomschrijving

Best - Kom werken in de drukkerij waar titels als het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad en de Volkskrant worden gedrukt! Als Ordermanager vertaal je de klantwensen naar heldere instructies voor collega's? Je gaat schakelen met de redacties van de kranten en zorgt dat planning van het drukwerk optimaal verloopt. 

Wat ga je doen?
Je werkt in een klein en hecht team in de dagdienst waarin alle voorbereidende werkzaamheden voor de krantenproductie van zowel overdag als de nacht behandeld worden. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat er voldoende grondstof-materialen op voorraad zijn en dat het transport naar onze externe klanten soepel verloopt. Daarnaast zorg je voor een goede planning en bereid je samen met de klanten de juiste informatie voor de productieafdelingen voor. Op deze manier kunnen de dagbladen van DPG Media en de weekkranten perfect geproduceerd worden. Mocht er een klacht zijn over de producten, dan handel jij deze naar tevredenheid af met klanten. Want bij DPG Media Best doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Jij bent één van de personen om dit te realiseren.

Wie zijn wij
DPG Media Best is een moderne dagblad drukkerij in Best. Wij drukken toonaangevende DPG-dagbladen voor zowel België als Nederland. Daaronder vallen onder andere Het Brabants Dagblad, het Eindhovens Dagblad, Tubantia, BN de Stem , De Stentor, De Volkskrant , Het Laatste Nieuws en De Morgen. Daarnaast verzorgen we drukopdrachten voor externe opdrachtgevers. Als Ordermanager maak jij deel uit van ons enthousiaste drukkerij team en rapporteer je direct aan de directeur. Je werkt op je aandachtsgebieden samen met verschillende specialisten binnen de organisatie, maar met name met de productieleiding en operators. Je onderhoudt veel contact met zowel interne als externe opdrachtgevers van DPG Media concern, om ervoor te zorgen dat planning en uitvoering van diensten en projecten vlekkeloos verlopen.

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;

 • 36-urige werkweek;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

Functieprofiel

 • MBO plus werk- en denkniveau;

 • Kennis van de grafische en logistieke processen;

 • Specialistische kennis vereist op gebied van krantenproductieproces en van (grafische) productiemiddelen, apparatuur en materialen;

 • Klantgericht met heldere communicatie;

 • Sterk in het plannen en organiseren en het bewaken van de voortgang;

 • Organisatiesensitiviteit, je begrijpt wat er op verschillende afdelingen speelt.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Vereisten

Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? André beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar andre.fokkema@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. 


Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

of