Operator Drukkerij (locatie Best)

  • Distributie
  • Best, Netherlands

Operator Drukkerij (locatie Best)

Job description

Best- Heb jij ervaring als operator in een omgeving met complexe technische installaties? Wil jij samen met je collega’s de krant van morgen perfect en op tijd gedrukt hebben? Dan kan jij onze nieuwe collega in de drukkerij worden.

De rol
Voor onze krantendrukkerij in Best (één van de modernste drukkerijen van Europa), zijn we op zoek naar een Operator Drukkerij. Jij zorgt met je collega’s voor een optimale krantenproductie binnen de afgesproken tijdslijnen. Daarnaast onderhoud je de machine zodat ook de komende productie een succes wordt. De werkzaamheden worden verricht in ploegendienst.

Wat ga je doen
Je werkt samen aan de geplande producties. Dit betekent dat je de materialen klaarzet, CtP-apparatuur bedient en platen aanbrengt op de pers. Ook los je papierrollen en bereid je deze voor komend gebruik voor. Verder:

  • Controleer je het drukproces tijdens het draaien op kwaliteitseisen.

  • Onderhoud je samen met de ploeg de machine: preventief en klein correctief. Ook het schoonmaken van de pers doen we samen.

We streven na om breed inzetbaar te zijn. Daarom los je op termijn ook papierrollen en bereid je deze voor komend gebruik voor en kun je leren wat er nodig is om te werken op onze verpakking.


WIe ben jij
Jij hebt ervaring, of wilt dit graag opdoen, als Operator Drukkerij. Als je kennis hebt van het grafische productieproces, offsetrotatie specifiek, is dat een groot voordeel. Bij voorkeur heb je een Grafisch Technisch Diploma (MBO Niveau) en/of Opleiding Mechanisch Operator A (niveau 2)of B (niveau 3) behaald. Daarnaast ben jij een echte doorzetter; onder tijdsdruk blijf jij koel en je gelooft in samenwerken als team om problemen op te lossen.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wie zijn wij
DPG media is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, radio, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. DPG media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder de Volkskrant, BN de Stem, Brabants dagblad, Eindhovens Dagblad, Het laatste Nieuws, Tweakers.net, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, en Autotrack.nl.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie binnen een dynamische productieomgeving met moderne productie apparatuur.

  • Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland en België waarbij je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen.

  • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen.

  • Daarnaast bieden wij je een salaris passend bij jouw ervaring.

  • Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Job requirements

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!
Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Operator? Reageer snel en stuur je cv met motivatie naar Jürgen Schrik, Productieleider; Jurgen.schrik@dpgmedia.nl.

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.