Overslaan naar content

Growth Marketeer Sportnieuws.nl

Hoofddorp, Noord-Holland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Hoofddorp / Amsterdam - "Is sport altijd jouw passie geweest?" Heb je een scherp oog voor innovatie en een onstilbare honger naar groei? Dan is dit jouw moment om deel uit te maken van iets groots. Sportnieuws.nl, het platform waar sport en entertainment samenkomen, is vanaf 1 januari 2024 volledig vernieuwd en staat te popelen om nieuwe hoogten te bereiken. We zijn op zoek naar een gedreven, talentvolle en zelfstandige Growth Marketeer om ons team te versterken. Samen met onze gepassioneerde sportredactie ga je aan de slag om ons platform verder te ontwikkelen en onze naamsbekendheid te vergroten.

Wat ga je doen?
Als Growth Marketeer ben je de drijvende kracht achter de groei van ons merk, Sportnieuws.nl. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, plannen en uitvoeren van effectieve marketingcampagnes die ons merk naar nieuwe hoogten tillen en onze gestelde doelen bereiken. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie om onze marketingstrategieën vorm te geven en te implementeren.

Belangrijke taken omvatten:

 • Ontwikkelen en uitvoeren van zowel online als offline marketingcampagnes om de zichtbaarheid en betrokkenheid van Sportnieuws.nl te vergroten.

 • Beheren en optimaliseren van digitale kanalen zoals sociale media, website en e-mailmarketing om maximale betrokkenheid en conversie te bereiken.

 • Analyseren van gegevens en prestaties om waardevolle inzichten te verkrijgen en marketingstrategieën voortdurend te optimaliseren voor maximale impact.

 • Gestroomlijnd organiseren van marketing materiaal en activiteiten in lijn met onze merkvisie en bedrijfsdoelstellingen.

 • Samenwerken met verschillende teams binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat marketingstrategieën afgestemd zijn op de behoeften van onze klanten en bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelen.


Jouw profiel
Om succesvol te zijn in deze rol, vragen we het volgende:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in digitale marketing.

 • Goede tot uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

 • Sterke kennis van digitale marketingtechnieken, inclusief SEO & SEA, sociale media marketing en e-mailmarketing.

 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om gestructureerd te werken, ook onder druk

 • Passie voor sport en een proactieve houding ten opzichte van uitdagingen binnen een dynamische omgeving.

 • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden om te kunnen samenwerken met verschillende teams en belanghebbenden binnen de organisatie.

 • Zelfstandigheid is een pré en je bezit geen 9 tot 5 mentaliteit.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


En dit mag je van ons verwachten

 • Een enerverende én gezellige werkplek op de redactie.
 • Een salaris in schaal II (CAO Publiekstijdschriften), van minimaal €2.296 en maximaal €3.417 voor 36 uur per week.
 • De indeling is afhankelijk van jouw profiel en ervaring.
 • Een arbeidsovereenkomst voor - om te beginnen - 7 maanden, met uiteraard de intentie om te verlengen.
 • Ruimte om je te ontwikkelen, zowel on the job als bij de DPG Academy, waar regelmatig nieuwe cursussen en leerlijnen worden aangeboden.
 • Vanaf media 2024 zitten wij in een prachtig nieuw kantoor in Amsterdam.


Solliciteren en dan?
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteren kan alleen via de button op deze pagina. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Wil je eerst meer weten over de vacature? Tessa Kaatee, corporate recruiter, beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar tessa.kaatee@dpgmedia.nl

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic en JOE, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en X.

Vereisten

Wij hebben geen hulp nodig van externe partijen bij het vinden van onze nieuwe collega!

of