Online Marketeer Nu.nl

 • Marketing
 • Amsterdam, Netherlands

Online Marketeer Nu.nl

Job description

Amsterdam- Ben jij een gedreven en ondernemende Online Marketeer met uitstekende project management skills? Die altijd op zoek is naar hoe je meer impact kan maken en die niet stopt tot het maximale eruit is gehaald? En wiens hart sneller gaat kloppen van nieuws en met name NU.nl? Reageer dan snel op de vacature van online marketeer bij NU.nl!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de digitale KPI’s voor NU.nl, waarvan de voornaamste groei in dagelijks bereik is. Om deze KPI’s te behalen bedenk je marketing initiatieven die op korte en langere termijn impact maken. Dit doe je in samenspraak met redactieleden en je marketing team. De initiatieven zijn gebaseerd op data en kunnen over de as van content, online kanalen, techniek of campagnes worden uitgevoerd. Je bent zelf degene die aan het stuur zit en zorgt ervoor dat iedereen mee is met het plan en dat er duidelijke doelstellingen en deadlines gecommuniceerd zijn.

Dit vraagt om sterke stakeholder management kwaliteiten, project management skills en een dosis ondernemerschap.

Als online marketeer bij NU.nl zijn jouw belangrijkste stakeholders de redactie. Maar ook de afdeling B2B en product zijn essentieel voor het succes van onze marketing inzet. Jij zorgt voor een goede relatie met de afdelingen en voor een gestructureerde overlegstructuur. Je bent een stevige gesprekspartner waardoor de marketing belangen goed geborgd zijn. Op basis van budget en de digitale doelstellingen voor het merk stel je een campagne jaarkalender op met marketinginitiatieven en redactionele thema's. Je initieert en volgt op.

Over ons
De Consumer Growth & Engagement marketing afdeling is verantwoordelijk voor het digitale bereik van alle media merken van DPG Media. Het is ons doel om met sterke merken, intuïtief goed werkende producten en platformen en een slimme distributie strategie onze digitale merken zo hard mogelijk te laten groeien. Dit doen we met een afdeling met online marketeers die gewend zijn om te werken aan digitale groei en gespecialiseerd zijn in campagnes, creatie, content en techniek. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een resultaatgerichte marketeer.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat
Als Senior Marketeer NU.nl heb je een sleutelrol in de duurzame digitale groei van dit mooie platform. Je neemt flink wat project management skills mee zoals plannen en organiseren en neemt graag zelf initiatief om projecten op te starten. Je hebt aantoonbare ervaring met stakeholdermanagement, maar pakt ook de regie als dat nodig is. Je weet makkelijk verbinding te maken met collega's, bent een stevige gesprekspartner en je werkt planmatig en zeer gestructureerd. Verder neem je mee:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. 
 • Affiniteit met media.
 • Ervaring met leiden en uitvoeren van grote projecten en/of campagnes.
 • Ervaring in het werken met redacties is een pré.
 •  Je beschikt over een bachelor diploma.


Als hét grootste mediabedrijf van België & Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat je van ons krijgt

 • een waanzinnig leuke baan.
 • een salaris passend bij ervaring en kennis.
 • een 36-urige werkweek.
 • je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

Job requirements

Solliciteren, en dan?
Heb je zin om aan de slag te gaan als Marketeer NU.nl? Solliciteer dan direct! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Olivier (Recruiter) beantwoordt graag je vragen via olivier.schmitz@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!