Online Marketeer

 • Digital & Advertising
 • Amsterdam, Netherlands

Online Marketeer

Job description

Hoofddorp - Wil jij graag je passie voor digital marketing kwijt bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Dit is jouw kans! Wij zijn bij de eCommerce afdeling van DPG Media op zoek naar een Online Marketeer. Word jij onze nieuwe collega?

Wat ga je doen

Als Online Marketeer heb je ervaring met digital en ben je bereid meer te leren over de online kanalen. De functie heeft een sterke focus op SEA en SEO, waarbij je begeleiding krijgt van de online marketeer en met campagnemanagers meedenkt. Je werkt samen met verschillende digital specialisten in het team, zoals een Online Marketing Manager, SEA Specialist, Paid Social Specialist, E-mail Marketeer, CRM Marketeer en met Campagne Managers. Ook werken wij samen met een Digital Marketing Agency.

Verder:

 • Zet je campagnes live in Google Ads en doet zoekwoordenonderzoek
 • Optimaliseer je lopende campagnes en rapporteer je de prestaties
 • Zorg je ervoor dat we steeds relevanter onze campagnes inzetten; op het juiste moment via het juiste kanaal met de juiste boodschap

Wie zijn wij

De afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl is dé eCommerce en Voordeel afdeling van DPG. We richten ons op de vrijetijdssector, retail en FMCG op zowel nationaal als lokaal niveau. Hierbij willen we Nederland informeren, inspireren en activeren met voordeel: thuis en erop uit.

De totale afdeling eCommerce & Reclamefolder.nl bestaat 36 ondernemende collega’s met ieder hun eigen specialisme. Deze specialismes zijn ondergebracht in vier teams: Sales Reclamefolder.nl, Product & Brand, Traffic & Optimalisatie en Category & Campaign Management. In deze functie werk je in het team Traffic & Optimalisatie, bestaande uit 10 collega’s (met daaromheen verschillende freelancers en bureaus) die zorg dragen voor de gehele digitale funnel en platformen (+app) voor zowel alle eCommerce- activiteiten als Reclamefolder.nl.

Wij bieden jou

 • Een salaris passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie eisen

 • Enige ervaring in Online Marketing
 • Je bent bekend met de systemen van Google (Analytics, Ads , etc.).
 • Creatief vermogen om nieuwe advertentiemogelijkheden en strategieën te bedenken.
 • Sterk analytisch vermogen en duikt graag in de data om het maximale uit je campagnes te halen.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Job requirements

Interesse? Solliciteer dan snel!

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via jamie.plug@dpgmedia.nl of 06 15330003. Een WhatsApp bericht mag ook.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken.

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.