Overslaan naar content

Nieuwsproducer Qmusic/JOE (freelance)

Op locatie
  • amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Radio

Functieomschrijving

Amsterdam - Ben jij de hele dag met nieuws bezig? Wil je werken bij de tofste radiostations van Nederland? Qmusic en JOE zoeken ervaren freelance nieuwsproducers. Kom jij ons redactieteam versterken? Reageer dan snel!

Wat ga je doen
In deze uitdagende rol maak je deel uit van de nieuwsredactie bij Qmusic en JOE. Je denkt mee over hoe we het nieuws brengen op de radio. De hele dag door wordt er achter de schermen nieuws geselecteerd, eigen teksten geschreven, experts gebeld en quotes geknipt.

Je werkt samen met een hecht team waarin we diverse nieuwsonderwerpen bespreken. Ook durf je ideeën onder tijdsdruk te pitchen en ben je goed op de hoogte van de actualiteiten. Tijdens je dienst werk je niet alleen aan het nu, maar sorteer je ook voor op nieuwsbulletins die volgen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat
Voor deze rol zoeken we iemand met ruime ervaring in de journalistiek. Ervaring bij een radioprogramma als redacteur met de focus op nieuws & actualiteiten is hierbij een pré! Je hebt een eigen (nieuws-)netwerk en je hebt een goed gevoel voor onderwerpen die leven bij onze luisteraars. Je bent een echte teamplayer, houdt van humor en af en toe ’s ochtends om 5.00 beginnen is voor jou geen enkel probleem! Verder:

  • werk je graag zelfstandig en met strakke deadlines;
  • toon je veel eigen initiatief;
  • ben je communicatief sterk en kan je tegen een stootje;


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan wij bij DPG Media, Qmusic en JOE open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou

  • Tarief afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een werkplek bij een jong en dynamisch radiobedrijf;
  • Leuke sfeer en een hoop lol en 24/7 de gaafste radio ;-)

Vereisten

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als nieuwsproducer bij Qmusic en JOE? Reageer dan via de link op deze website. Doe dat voor vrijdag 17 mei, dan kunnen we snel verder praten.

of