Overslaan naar content

Monteur Industriële Automatisering met doorgroei potentie in Den Haag

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Techniek

Functieomschrijving

Den Haag - Voor deze dagdienst functie zoeken wij een gedreven monteur met de ambitie en potentie om door te groeien naar de rol van Technisch Coördinator. In onze drukkerij worden enkele van de grootste kranten van Nederland gedrukt. Waaronder de Volkskrant, Algemeen Dagblad en Trouw.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Elke avond maken wij letterlijk het nieuws. Wekelijks drukken wij 1,3 miljoen kranten. In de dagdienst zorg jij dat de besturingsapparatuur (hard- en software) in optimale conditie is voor als 's avonds de productie draait tussen +/- 22:00 en 03:00 uur. Tijdens de productie moeten de machines optimaal kunnen draaien zonder oponthoud en storingen. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het onderhoud van alle machines binnen de drukkerij.

De machines staan overdag stil en dan heb jij ruimte voor het bedenken van langetermijnoplossingen voor storingen, Je voert verbeterprojecten uit en ziet problemen voordat ze oponthoud veroorzaken. Bij acute problemen tijdens de productie ben je bereikbaar voor monteurs uit de ploegendienst jou (als je dienst hebt) voor specialistische vragen.

Wij zoeken iemand met de ambitie en potentie om door te groeien naar een rol van Technisch Coördinator waarbij je de Technische Dienst gaat aansturen en verantwoordelijk bent voor de alle productie apparatuur en gebouwgebonden installatie.

FUNCTIEPROFIEL

 • Technische opleiding (werk en denkniveau MBO) op gebied van elektrotechniek of mechatronica, mogelijk aangevuld met opleidingen op het gebied van besturingstechnieken.

 • Je hebt bewezen ervaring als onderhoudsmonteur, waarbij je onder druk storingen hebt opgelost.

 • Creatief in het bedenken van (soms tijdelijke) oplossingen.

 • Flexibel, collegiaal en communicatief vaardig.


VOORWAARDEN
Wij bieden een uitdagende functie binnen een productieomgeving met een mix van oudere machines waar je nog echt aan kan sleutelen tot geautomatiseerde productieapparatuur bij de grootste mediaspeler van Nederland.

 • 36 urige werkweek;

 • Je gaat werken in een dagdienst;

 • 8% vakantiegeld + 4% persoonlijk keuzebudget; dat je kan laten uitbetalen op elk gewenst moment of kan inzetten voor het kopen van extra vakantiedagen;

 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;

 • Gratis abonnement op een onze kranten of tijdschriften waaronder Algemeen Dagblad, Autoweek of de Donald Duck.

Inclusiviteit:
Bij DPG Media waarderen we diversiteit en nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren. Jouw unieke perspectief kan bijdragen aan innovatieve oplossingen.

Solliciteren, en dan?
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet en we nemen snel contact met je op! Heb je nog vragen of wil je eerst een rondleiding door de drukkerij? Bel dan met Jules de Corte (Hoofd Technische Dienst) op 06-22692566. Hij vertelt je graag meer over de drukkerij en de werkzaamheden.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. 

Vereisten

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook opLinkedIn en Instagram.

of