Medewerker Liquide middelen

Job description

Hoofddorp- wil jij onderdeel worden van een groot Finance en Accounting team? Waarin jouw inbreng en expertise echt op prijs wordt gesteld? Dan spreken wij je graag!


De rol

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor een optimale organisatie van de diverse activiteiten gerelateerd aan liquide middelen. Dit betekent onder meer dat door jouw bijdrage banksaldi juist, tijdig en volledig in het financiële systeem terechtkomen. Daarnaast worden betalingen op tijd klaargezet zodat deze volgens planning kunnen plaatsvinden. Je genereert door jouw aandacht voor details tijdig goede informatie aan je teamleider. Verder:

 • doe je voorstellen voor verbeteringen en stem je af met je teamleider voor Implementatie;
 • stel je cash reports en -prognoses op en controleert actuele standen op basis van eerder gestelde prognoses;
 • stel je balansspecificaties op voor de aan jou gerelateerde verantwoordelijkheden waarbij alle mutaties voorzien worden van een goede onderbouwing ;
 • signaleer je opvallende en afwijkende mutaties, volg je deze op en verwerk je eventuele correcties;
 • je plant en coördineert het dagelijkse proces zodanig dat de werkzaamheden efficiënt en effectief worden uitgevoerd.

Het team

Je komt terecht in het liquide middelen team van DPG Media en je maakt onderdeel uit van het Finance & Accounting team. Een gedreven team met ervaren en professionele collega’s, die met plezier met elkaar en voor de organisatie werken. Dit team is onderdeel van het grotere accounting team van DPG Media waarin ook het grootboek-, debiteuren-, crediteurenteam en het accounting team van DPG Media Magazines toebehoren. We spreken de ambitie uit het team van DPG Media Magazines in de nabije toekomst te integreren tot 1 groot accounting team.

Job requirements

Jij

Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en kan omgaan met deadlines. Je werkt uiterst nauwkeurig, bent proactief en bent resultaat-en servicegericht. Je ziet een uitdaging in moeilijkere vraagstukken en gaat deze dan ook niet uit de weg. Verder:

 • beschik je over een Mbo of Hbo diploma Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie of SPD (eis)
 • heb je 2 à 3 jaar relevante ervaring
 • Heb je een streepje voor als je ook kennis hebt van Microsoft Dynamics Axapta


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wij bieden jou:

 • een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • een 36-urige werkweek;
 • je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.


Interesse? Solliciteer dan vóór 31 maart met een CV en een korte motivatie. Binnen tien werkdagen laten wij je weten of je op gesprek kan komen.

Voor meer vragen over de vacature kan je contact opnemen met Jacomine de Visser via jacomine.devisser@dpgmedia.nl of 0629441316. Een Whatsapp bericht mag ook!