Skip to content

Medewerker HR Service Center

Hoofddorp, Noord-Holland, NederlandHR

Functieomschrijving

Hoofddorp – Heb jij ervaring in het HR vak en vind je het leuk om in de breedte bezig te zijn met de administratieve afhandeling van in-, door-, en uitstroom? Haal jij jouw energie uit het zo soepel mogelijk laten verlopen van HR- werkprocessen? En vind je het leuk om medewerkers te informeren en adviseren omtrent allerlei arbeidsvoorwaarden? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als medewerker HR Services zorg je ervoor dat alle HR werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd worden en daarnaast draag je bij aan het verbeteren van onze HR processen; een afwisseling die jou op het lijf is geschreven. Je komt terecht in een gezellig en zelfsturend team, bestaande uit 7 hardwerkende en enthousiaste collega’s en je werkt nauw samen met de HR Consultants en de afdeling HR Payroll. Samen zorgen jullie voor de uitvoering, het beheer en ondersteuning van de HR administratie en daaraan gerelateerde HR taken en projecten.

Verder...

 • Zorg je er samen met je collega’s voor dat de verschillende soorten mutaties in de personeelssalarisadministratie op tijd worden verwerkt.
 • Draag je zorg voor arbeidsovereenkomsten en de overige correspondentie.
 • Zorg je ervoor dat de processen waarmee we dit doen continu verbeterd worden en toon je daarbij eigenaarschap.
 • Pas je de huidige regelgeving toe (Wet- en regelgeving, CAO, Personeelsregelingen)
 • Informeer je de medewerkers en leidinggevenden over de huidige regelgeving.
 • Ben je het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers die vragen hebben over hun contract, arbeidsvoorwaarden, regelingen, etc. 
 • Kan er iets beter, slimmer of sneller? Jij trekt aan de bel en voert deze verbetermogelijkheden samen met je collega’s door.


Wie ben jij?
Jij bent iemand die houdt van een dynamische en snel veranderende werkomgeving en haalt voldoening uit het op orde hebben van de processen en HR administratie. Je voelt je verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van de personeelsmutaties waarbij je altijd een goed overzicht houdt met betrekking tot de werkzaamheden van jezelf en je teamleden. Daarnaast ben je een teamplayer en schroom je niet om het initiatief te pakken om je collega’s feedback te geven. Tot slot beschik je over een klantgerichte en dienstverlenende houding naar alle collega’s van DPG Media.

Daarnaast:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau (een afgeronde HRM opleiding is een pré).
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Heb je aantoonbare werkervaring met HR administratie en processen.
 • Hen je bekend met de toepassing van actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR.
 • Neem jij bij voorkeur kennis mee van AFAS Profit.
 • En tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je leergierig en proactief. 


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wie zijn wij?
Je komt terecht in het grootste, innovatieve mediabedrijf van Nederland, met Hoofddorp als thuisbasis. Vanaf 2024 verhuizen wij naar ons nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam. Het bruist bij DPG Media van de toffe collega’s. Onze HR afdeling ondersteunt de organisatie van DPG Media op HR vlak in zowel Nederland als België. In het team HR Operations & Reward, verantwoordelijk voor de dagelijkse HR operatie, werken in elk land experts op verschillende domeinen: Services, Payroll, Flex operations, Mobiliteit, Reward, HR processen en HR consultancy. Verder kent onze afdeling specialisten in recruitment, talent en learning & development. We zijn een professionele HR afdeling waarin je over verschillende HR disciplines en bedrijfsonderdelen van elkaar leert en met elkaar samenwerkt.

Wij bieden jou

 • Een uitstekend salaris op basis van kennis en werkervaring.
 • Een dynamische en informele werksfeer met enthousiaste en ambitieuze collega’s.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
 • Een fulltime werkweek van 36 uur waarin jij veel ruimte krijgt om te bouwen, experimenteren en waarde toe te voegen voor DPG Media.
 • Persoonlijk keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen.

Vereisten

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!
Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Medewerker HR Service Center? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Maria, Teamleider Personeels- en Salarisadministratie, beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naarmaria.silva@persgroep.net

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals AD, de Volkskrant, Q-Music, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Wij hebben geen behoefte aan hulp van externe partijenen bij het vinden van kandidaten.

of