Overslaan naar content

Medewerker Crediteuren

Op locatie, Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Finance

Functieomschrijving

Hoofddorp / Amsterdam- Wil jij onderdeel worden van een groot Finance en Accounting team? Waarin jouw inbreng en expertise echt op prijs wordt gesteld? Dan spreken wij je graag!

DPG Media
Inspireren, entertainen en informeren: dat is het DNA van DPG Media samengevat in drie trefwoorden. En wie al eens Scrabble speelt, weet dat je daarmee punten scoort. Onze lezers, luisteraars en kijkers raken we elke dag in het hart, zowel online als offline, met krachtige verhalen, razendsnel nieuws en sprankelend entertainment. Het kloppend hart van onze groep wordt gevormd door sterke mediamerken zoals het AD, Nu.nl, Het Laatste Nieuws, Qmusic, De Volkskrant, Libelle, Donald Duck, VTM, VTwonen en vele andere bekende merken... Daarnaast vormen de online services (waaronder Tweakers, Autotrack, Independer, Nationale Vacaturebank en Mijnenergie) een snel groeiende tak binnen DPG Media. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. Binnen Finance vormen we samen met onze Belgische collega’s één team.

Wat ga je doen
Voor de afdeling Finance & Accounting zijn we op zoek naar een Medewerker Crediteuren. In deze functie ligt jouw focus op het bijhouden, registreren en verwerken van (financiële) gegevens. Ook richt jij je op crediteuren, correspondenten en inkoopfacturen. Je draagt hiermee zorg voor tijdige, juiste en volledige invoer, verwerking en betalingen van geautoriseerde inkoopfacturen. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Controleren en verwerken van ontvangen facturen.
 • Je zorgt er voor dat de facturen in het grootboek voorzien worden van de juiste omschrijving en dat de inkoopfactuur tijdig het autorisatieproces in gaat.
 • Je onderhoudt contact met onze leveranciers en bent het aanspreekpunt binnen de organisatie bij vragen over inkomende facturen en betalingen.
 • Je zorgt ervoor dat banksaldi juist, tijdig en volledig in het financiële systeem terechtkomen. Daarnaast worden betalingen op tijd klaargezet zodat deze volgens planning kunnen plaatsvinden.
 • Je vervult een signaalrol richting de teamleider crediteuren bij de maandafsluiting.
 • Ook het verzorgen van betalingen is een onderdeel van het takenpakket. Het betreft een fulltime functie, maar parttime is ook bespreekbaar.

De ideale kandidaat
Als crediteur jongleer je met cijfers, leidend met integriteit en klantgerichtheid. Nauwkeurigheid is jouw handelsmerk en met een resultaatgerichte mindset behaal je doelen met financiële finesse. Je bent communicatief sterk, ambitieus en met een gezonde dosis humor behaal je teamresultaten met een glimlach. Daarnaast neem je het volgende mee:

 • minimaal MBO+ werk- en denkniveau;

 • ervaring in een administratieve functie, met sterke voorkeur voor crediteurenadministratie.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden
Een functie binnen een energieke omgeving die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland, waarbij je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen. Daarnaast krijg je:

 • Een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);

 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);

 • Reiskostenvergoeding;

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;

 • Een prachtig nieuw kantoor in Amsterdam (april 2024).

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Vereisten

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan uiterlijk vóór 25 april 2024 Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te

plannen. Eerst nog wat meer weten? Oliver Zwiebel, onze Recruiter beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar oliver.zwiebel@dpgmedia.nl of bel/app naar 06 29 83 26 28.

of