Medewerker Bedrijfsadministratie

Job description

Amsterdam- Ben jij accuraat, betrokken, nauwkeurig en werk jij graag in een klein team?

Ben jij graag bezig met bedrijfsadministratie en wil je dat graag oppakken voor een bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het drukken en verspreiden van 1,5 miljoen dagbladen? Dan ben jij de medewerker bedrijfsadministratie die wij zoeken!


Wat ga je doen

In onze drukkerijen in Amsterdam, Den Haag en Best worden dagelijks ca. 1,5 miljoen kranten gedrukt. Van het papier, de drukplaten en inkt die hiervoor als grondstoffen worden gebruikt ga jij de inkooporders, leveranties en het verbruik in de voorraadadministratie in Dynamics 365 en Excel vastleggen en rapporteren.

Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat deze administratie juist en tijdig wordt verzorgd zodat de afdeling Finance tijdig met deze informatie de maand kan afsluiten.

Verder:

  • Factureer je de tientallen in- en externe uitgaven die in de drukkerijen worden gedrukt;

  • Voor de depot-administratie (ca. 400 stuks) controleer je de huurbetalingen en verwerk je huurindexaties en wijzigingen in huurcontracten in Planon.


Wie zijn wij

In onze drukkerij in Amsterdam zit het kantoor van Procurement Operations gevestigd. Ons gezellige en hardwerkende team bestaat uit zeven collega’s. Onze afdeling houdt zich dagelijks bezig met de bedrijfsadministratie voor de kranten en magazines.

Wij werken circa twee dagen per week op ons kantoor in Amsterdam-Duivendrecht, dat goed te bereiken is met zowel de auto als het ov. 1 Of 2 dagen per week thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.


Wij bieden jou

  • Een 32 of 36-urige werkweek;

  • Een salaris passend bij de kennis en ervaring die je meebrengt;

  • Een leuke baan waarmee je ervaring opdoet met bedrijfsadministratie;

  • 12% keuzebudget (waarvan 8% vakantiegeld).


Functie eisen

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;

  • Je kunt goed omgaan met Excel;

  • Je raakt niet in de stress bij deadlines;

  • Verder ben jij gestructureerd, nauwkeurig en flexibel.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan uiterlijk 24 mei. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Linda beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar linda.brouwer@dpgmedia.nl.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.


Job requirements

.