Overslaan naar content

Mechanisch Onderhoudsmonteur Drukkerij - Dagdienst

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandTechniek

Functieomschrijving

Den Haag - Jij gaat er voor zorgen dat er wekelijks 1,3 miljoen kranten gedrukt worden, waaronder het AD, de Volkskrant, PZC en BN de Stem. Als onderhoudsmonteur werk je in de dagdienst wanneer onze productie stil staat en zorg jij dat de productie in de avond en nacht optimaal kan draaien!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Bij het werken in onze drukkerij werk je in een schone werkomgeving. Maar geen zorgen, met het sleutelen aan onze machines krijg je alle mogelijkheid om je handen vuil te maken. Wij hebben veel verschillende machines die je eigen gaat maken. Denk hierbij aan de drukpersen, inkt- en waterpompen, transportsystemen, verpakkingsapparatuur en gebouwgebonden installaties. Doordat je aan veel verschillende machines werkt is het werk erg divers.

Overdag staat de productie stil en is er alle ruimte voor (preventief) onderhoud, reparaties en procesoptimalisatie. Hierdoor heb jij de ruimte om je werk zelf in te delen en heb jij niet de stress die komt kijken bij het oplossen van storingen tijdens productie. Je komt in een gezellig team, altijd in voor een praatje. Daarbij houden wij van directe communicatie omdat we er samen voor kunnen zorgen dat we onszelf blijven verbeteren.

FUNCTIEPROFIEL

 • Je bent in het bezit van een technische opleiding (minimaal MBO niveau 3) of hebt aantoonbare werkervaring binnen de techniek;

 • Je hebt ervaring met onderhoudswerkzaamheden bij voorkeur binnen een drukkerij of productieomgeving;

 • Je beheerst de Engels of Nederlands goed, kan jij ook Duits dan is dat mooi meegenomen;

 • Flexibel, collegiaal en communicatief vaardig;

 • Jij zorgt voor een opgeruimde en veilige werkomgeving;

 • Je bent gemiddeld 1x in de 8 weken beschikbaar voor een weekenddienst i.v.m. groot onderhoud.

VOORWAARDEN

 • Een 36 urige werkweek;

 • Een uitdagende rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

 • 8% vakantiegeld dat je op ieder moment kan laten uitbetalen;

 • 4% persoonlijk keuzebudget bovenop je salaris, dat je bijvoorbeeld kan inzetten voor het kopen van extra vakantiedagen of kan laten uitbetalen;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;

 • Gratis abonnement op één van onze kranten of tijdschriften, waaronder het Algemeen Dagblad, Volkskrant, Autoweek of de Libelle.


Solliciteren, en dan?
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet en we nemen snel contact met je op! Heb je nog vragen of wil je eerst een rondleiding door de drukkerij? Bel dan met Jules de Corte (Hoofd Technische Dienst) op 06-22692566. Hij vertelt je graag meer over de drukkerij en de werkzaamheden.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Vereisten

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook opLinkedIn en Instagram.

of