Marketing & Event stage

  • Internship
  • Hoofddorp, Netherlands

Marketing & Event stage

Job description

Hoofddorp - Voor het DPG Media Marketing team zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor een periode van minimaal 5 maanden, ingaande per september 2023. We zijn op zoek naar diegene met feeling voor marketing, events, communicatie en digitale media. Ben jij op de hoogte van de laatste marketing ontwikkelingen? En ben jij eager om meer te weten te komen over de media-en marketingwereld? Laat het ons weten!

Het team
Het team is verantwoordelijk voor de positionering van DPG Media in de B2B markt, en houdt zich bezig met business to business ontwikkelingen binnen de mediawereld. We ontwikkelen verschillende merkverhalen, signaleren en produceren nieuwe cases, organiseren verschillende events en bieden nieuwe proposities aan richting de markt. Het team werkt nauw samen met sales en brand managers van de 56 verschillende merken.

Wij bieden

  • Een leuke omgeving, goede begeleiding, borrels en de gezelligste collega’s.

  • Een unieke stage om ervaring op te doen en te werken voor mooie, sterke merken.

  • Een 40 urige stageweek voor minimaal 5 maanden.

  • Een marktconforme stagevergoeding.

  • En een laptop van de zaak.

Job requirements

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en heb jij:

  • Een relevante HBO-opleiding of WO studie (richting marketing, events, commerciële economie, communicatie of media).

  • Affiniteit met media in de breedste zin van het woord (print, online, mobiel, events etc).

  • Beschik je over een aanpakmentaliteit en ben je zelfstandig, proactief, commercieel, nieuwsgierig en een echte teamplayer?


Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet!
Je kan deze inleveren via de sollicitatiebutton op deze pagina. Meer weten? Stuur een mailtje naar Nikki Hogervorst, via nikki.hogervorst@dpgmedia.nl.

De ingangsdatum en stageduur is in overleg (september 2023)

Stage lopen bij DPG Media
Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt én hebt gewerkt bij het grootste mediabedrijf van Nederland. Zet dat maar op je cv!

Over DPG Media
DPG Media heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 90% van de Nederlanders. Hoe tof is dat?