Management assistent

Job description

Hoofddorp – Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven management assistent voor de dagelijkse ondersteuning van directeur DPG Magazines en het management team.


Wat ga je doen

Als management assistent voer je proactief en doortastend alle secretariële en administratieve werkzaamheden uit voor de directeur en het managementteam. Je zorgt voor een soepele agendaplanning en organiseert verschillende bijeenkomsten en meetings. Verder:

  • bewaak je deadlines, bereid je documenten voor en houd je overzicht op projecten, initiatieven en ontwikkelingen binnen de verschillende redacties en teams;
  • breng je informatie op een slimme manier bij elkaar.

Job requirements

Wat zoeken we ?

Je bent een energieke verbinder die makkelijk communiceert en graag klaar staat voor anderen. Vanzelfsprekend ben jij flexibel en speel je makkelijk in op (onverwachte) veranderingen en beslis je snel. Je bent sterk in plannen en organiseren en bewaken van deadlines Verder:

  • je beschikt over een gezonde dosis lef en bent niet makkelijk uit het veld te slaan;
  • je hebt affiniteit met de mediabranche en hebt aantoonbare werkervaring binnen een commerciële organisatie;
  • je bent uiteraard discreet, je werkt secuur en weet op de juiste wijze om te gaan met vertrouwelijke informatie.


Wij bieden jou

  • een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);
  • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
  • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;
  • reiskostenvergoeding.


Werken bij DPG Media

Kun jij werken terwijl miljoenen mensen met je meekijken? Bij DPG Media werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van AD en de Volkskrant tot Autotrack en Tweakers, van Qmusic tot MyChannels, van Libelle tot Donald Duck, Tina en VTwonen. Dat betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan het maandelijks bereiken van ruim 90% van de Nederlanders. Ruim 90%, dat is bijna iedereen! Onze impact is groot en daar pluk jij de vruchten van. Werken bij DPG Media betekent namelijk ook dat je veel ruimte hebt om je werk zo in te richten als jij wil. En je krijgt vrijheid om te werken aan je toekomst: vele kansen en mogelijkheden om jouw carrière niet alleen een boost te geven, maar ook super leuk te houden. Zo kan je deelnemen aan workshops of lezingen van de Academy en Summer Camp of activiteiten als pubquizzen of borrels. Jij zélf krijgt de regie, wij bieden je de kansen.


Interesse?

Dan ontvangen we je CV en een korte motivatie graag vóór 5 februari. Eerst meer weten? Neem dan contact op met Jacomine de Visser via 06 29441316. Een Whatsapp bericht mag ook!