Overslaan naar content

(Key) Accountmanager DPG Recruitment

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Amsterdam - Weet jij als geen ander hoe belangrijk employer branding en een goede wervingsstrategie is en kent het salesvak daarnaast geen geheimen voor jou? Wil je klanten adviseren over strategische samenwerkingen, successen vieren met collega’s én voor het grootste mediahuis van Nederland werken? Dan kan dit dé baan voor jou zijn!

Wie zijn wij?
DPG Recruitment (bekend van o.a. de merken Intermediair en Nationale Vacaturebank) is de Recruitment specialist voor werk­gevers, werknemers, ZZP-ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt. Bedrijven en organisaties brengen we in contact met het juiste talent door de inzet van onze sterke mediamerken. Het Sales team directe werkgevers bestaat uit 4 gedreven accountmanagers en 3 digital recruitment specialisten. Maandag is de vaste dag dat het team elkaar ontmoet op kantoor om resultaten te bespreken en ideeën uit te wisselen en om samen te lunchen in Amsterdam.

Vanaf Q2 2024 verhuizen we naar het super moderne Mediavaert gebouw in Amsterdam waar alle DPG Media merken samenkomen, waaronder de Q Music studio.

Wat ga je doen?
Als (Key) Accountmanager ben jij voor aansprekende bedrijven, zowel corporate als MKB, dé adviseur voor wervings- en employer branding vraagstukken. Jij komt met oplossingen waar anderen enkel onmogelijkheden zien. Je bent naast een relatiebeheerder een echte new business developer die voortdurend kansen ziet voor onze nieuwe producten en markten en gaat deze met jouw klanten onderzoeken. Nederland is je werkgebied en je hebt als uitvalsbasis ons mooie kantoor in Amsterdam.

Verder ben jij:

 • zowel bij de klant als binnen DPG Recruitment de inhoudelijke sparringpartner op (senior) managementniveau;

 • een collega die bijdraagt aan de ontwikkeling van het salesteam door je best practises, maar ook je missers te delen en draag je voor de laatste proactief verbeterplannen aan;

 • een sparringpartner voor HR, employer branding en recruitment managers, over strategische issues en ontwikkel je maatwerkoplossingen wanneer je hiervoor de kans ziet.


Wat jou de perfecte aanwinst maakt

Jij vindt verkopen geen vies woord. Sterker nog: dat is precies waar jij in uitblinkt! Je bent een echte ondernemer die voortdurend kansen ziet, op strategisch niveau mee kan denken met je klanten en daarnaast ook een echte verbinder. Met jouw uitgesproken 'can do' mentaliteit ben jij een voorbeeld voor je collega's van het sales team. Verder heb jij:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding;

 • minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële positie binnen de online (media), recruitment, jobboards, recruitment tech of employer branding;

 • aanstekelijk enthousiasme over onze producten;


Wij bieden

 • salaris passend bij jouw ervaring, met daarnaast een mooie bonusconstructie;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • een 36 urige werkweek;

 • telefoon, laptop en auto van de zaak;

 • persoonlijk keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.


Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct!
Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Vereisten

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.
We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.
Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

of