Junior Content Specialist

 • Digital & Advertising
 • Hoofddorp, Netherlands

Junior Content Specialist

Job description

Hoofddorp - Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een jong en enthousiast team dat bezig is met verandering? Dan ben je bij Reclamefolder.nl aan het juiste adres! Wij zijn het grootste online folderplatform van Nederland en een groeiend bedrijf dat zich richt op innovatie en het bieden van de beste gebruikerservaring.

Wie zijn wij
Bij Reclamefolder.nl geloven we dat het mogelijk is om mensen te helpen met het besparen op hun dagelijkse uitgaven en we werken er hard aan om dit te realiseren. Onze gemotiveerde en gedreven collega's werken dagelijks aan het ontwikkelen van de nieuwste technologieën en ideeën om onze positie in de markt te verstevigen.

Wat ga je doen 

Bij Reclamefolder.nl zijn wij op zoek naar een enthousiaste Junior Content Specialist om ons team te komen versterken. Als Junior Content Specialist ben je verantwoordelijk voor het inplannen van folders en het beheren van de content op onze website en app. Onder begeleiding van onze Senior Content Specialist zal je in korte tijd veel leren over hoe je de beste blogs, SEO teksten of advertising copies schrijft. Verder:

 • Ben je verantwoordelijk voor het inplannen van folders op onze website en app.

 • Zorg je ervoor dat de content op onze website en app up-to-date is.

 • Onderhoudt je contact met onze klanten en partners om ervoor te zorgen dat alle content tijdig en correct wordt aangeleverd.

 • Denk je actief mee over hoe we onze website en app kunnen verbeteren en optimaliseren.

 • Leer je tot je een eindbaas bent.

Job requirements

Wat maakt jou de ideale kandidaat
Om in aanmerking te komen voor deze functie, heb je een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Communicatie, Marketing of Media en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent creatief, nauwkeurig en hebt affiniteit met online media en SEO. Je denkt graag mee over nieuwe ideeën en verbeteringen, en gevoel voor humor is natuurlijk mooi meegenomen! 

Wat bieden wij

 • Een salaris passend bij jouw ervaring en de rol, aangevuld met een interessant bonussysteem.
 • 36-urige werkweek. 
 • Een Reclamefolder trui (die wil je echt hebben!) 
 • Persoonlijk keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.


Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Junior Content Specialist? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een

afspraak in te plannen. Heb jij eerst nog vragen? Ik (Jamie, Recruiter) beantwoord die graag via jamie.plug@dpgmedia.nl of bel/app naar 06 15330003

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. 

We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.