Overslaan naar content

IT-Beheerder

Op locatie
 • Best, Noord-Brabant, Nederland
IT

Functieomschrijving

Best - Zorg jij dankzij een betrouwbaar beheer binnen onze drukkerij dat elke dag 12 dagbladtitels met 1,4 miljoen kranten in Nederland en België gedrukt en bezorgd kunnen worden, waaronder het Algemeen Dagblad en de Volkskrant.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Je maakt onderdeel uit van een team van vier IT collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor het in optimale staat houden van de IT systemen binnen onze drukkerijen in Best, Amsterdam en Den Haag.

In jouw rol zorg je voor betrouwbare IT systemen waardoor de productie optimaal kan draaien. Je beheert de procesbesturingssystemen, security, netwerken en bijbehorende randapparatuur, PC (hardware) en overige elektronische apparatuur. Zijn er toch storingen, dan zorg je dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Je staat hierbij in nauw contact met productie, je collega’s en de andere IT afdelingen van DPG Media.

Je werkt aan lokale en vestiging overstijgende verbeter- en vervangingsprojecten. Hierbij ontwerp, modificeer en ontwikkel je IT configuraties. Indien er derden/leveranciers meewerken aan projecten, verzorg jij de offerteaanvraag, voorbereidingen en begeleiding op locatie.

Tijdens je werk registreer je alle werkzaamheden goed en rapporteer je rechtstreeks aan de directeuren van de drukkerijen. Je denkt pro-actief mee over verbeteringen van processen, hardware en software. Omdat wij voornamelijk 's nachts produceren, draai je mee in een 24/7 consignatiedienst.


FUNCTIEPROFIEL

 • HBO werk- en denkniveau richting informatietechnologie;

 • Grondige kennis van en ervaring met IT-systemen;

 • Ervaring binnen een productieomgeving en digitale workflows;

 • Je hebt probleemoplossend vermogen en neemt initiatief;

 • Kan goed samenwerken met de collega’s binnen IT maar ook binnen de productie;

 • Je bent stressbestendig waardoor jij snel storingen weet op te lossen.


VOORWAARDEN
Een functie met veel afwisseling bij het grootste mediabedrijf van Nederland. Je komt te werken op één van onze drukkerij locaties: Best / Amsterdam / Den Haag.

 • Salaris, passend bij jouw ervaring;

 • 36 urige werkweek;

 • Aantrekkelijke toeslag voor de consignatiedienst;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget in te zetten voor o.a. extra vakantiedagen, sportabonnement of voor de aanschaf van een fiets;

 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;


Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer snel en je krijgt uiterlijk 10 dagen na je sollicitatie een reactie. Eerst nog wat meer weten? André Fokkema (Directeur Printing Best) beantwoordt graag je vragen. Hij is te bereiken via andre.fokkema@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.
We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Vereisten

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Instagram.

of