HR Business Partner

 • HR
 • Amsterdam, Netherlands

HR Business Partner

Job description

Hoofddorp / Amsterdam - Ben jij een ondernemende HR professional die excelleert op het snijvlak van business en HR? Hou jij van een veeleisende commerciële omgeving waar verandering een constante is en ben jij in staat om de strategische behoeften van DPG Media te beoordelen en de bedrijfsprioriteiten te koppelen aan de people strategie? Dan hebben wij dé baan voor jou!

DPG Media is op zoek naar een ervaren HR Business Partner voor onze afdelingen Digital Sales & Operations (oa drukkerijen en distributie). Je wordt onderdeel van ons team van HR Business Partners en krijgt de ruimte om zelfstandig te werken in een uitdagende omgeving waarin inspireren, informeren en entertainen centraal staan.

Je bent in staat om de strategische behoeften van DPG Media te beoordelen en deze te vertalen naar een passende people strategie. Wil jij deze uitdaging aangaan en werken voor hét grootste mediabedrijf van Nederland?

Wat ga je doen?

 • Creëren van vertrouwen en onderhouden van goede relaties met business stakeholders.

 • Identificeren van project mogelijkheden waarin je als "change agent" kunt fungeren en waardevolle veranderingen kunt doorvoeren, zoals het verbeteren van de feedback-cultuur of het uitvoeren van structuurveranderingen

 • Advies en coaching verlenen aan het management.

 • Samenwerken met HR-collega's aan processen in verband met ontwikkeling, succession planning en interne mobiliteit.

 • Initiëren van verandering door middel van een grondige analyse van de bedrijfsomgeving en het bieden van meetbare prestatie-indicatoren en ontwikkelingsplannen om bij te dragen aan een prestatiecultuur.

 • Waarborgen van een duurzame organisatiestructuur door samen te werken met leidinggevenden en het optimaliseren van de ontwikkeling van people & leadership skills en de team performance te bewaken.

 • Samenwerken met collega's om te zorgen voor een eerlijke toepassing van het loonbeleid en de sociale wetgeving.

 • Zorgen voor de juiste feiten en cijfers. Door het in kaart brengen en analyseren van key metrics bouw je mee aan de organisatie van de toekomst.


Wie zijn wij?
Onze HR afdeling ondersteunt de organisatie van DPG Media op HR vlak in zowel Nederland als België. Een team van business partners houdt regie over de HR activiteiten voor onze bedrijfsonderdelen. Naast de HR Business Partners bestaat ons HR team uit experts die in elk land werken op verschillende domeinen: het team HR Operations & Reward (Services, Payroll, Flex Operations, Mobiliteit, Reward, HR processen en HR consultancy). Verder kent onze afdeling specialisten in recruitment, talent en learning & development. We zijn een professionele HR afdeling waarin je over verschillende HR disciplines en bedrijfsonderdelen van elkaar leert en met elkaar samenwerkt.

Wat zoeken we in jou?

 • Je hebt een stevige dosis ervaring (minimaal 3-5 jaar) in een rol als HR adviseur, HR Manager of HR Business Partner.

 • Idealiter heb je een achtergrond in zowel de harde als de zachte kant van HR.

 • Je bent analytisch, proactief, gedreven en pragmatisch.

 • Je bent diplomatiek en tactvol.

 • Je krijgt energie van het coachen en inspireren van anderen.

 • Je bent in staat om complexe situaties correct in te schatten en hiernaar te handelen.

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.

 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend.

 • Je bent bereid te reizen naar onze drukkerij in Best ons kantoor in Antwerpen.


Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagende, professionele en plezierige werkomgeving in een ambitieuze organisatie die constant streeft naar verbetering en groei.

 • Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn.

 • Flexibiliteit in waar en wanneer je werkt en veel ruimte voor initiatief en goede ideeën.

 • Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket op basis van 36 uur, waaronder winstdeling, een keuzebudget, gratis krant en ruime opleidingsmogelijkheden.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!
Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in dit profiel? Neem de volgende stap in je carrière en sluit je aan bij ons team bij DPG Media. Solliciteer vandaag nog en maak het verschil binnen onze organisatie. 

Wil je meer weten over de vacature? Tessa Kaatee (Corporate Recruiter) beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar tessa.kaatee@dpgmedia.nl

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Ontdek wat wij je te bieden hebben.
Je vindt ons ook op LinkedIn en Twitter.