Overslaan naar content

Hoofdredacteur Trouw

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandRedactie

Functieomschrijving

Vereisten

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Interesse of eerst meer informatie?
Het uitgebreide profiel kan worden opgevraagd bij Pepijn Smulders, secretaris van de Stichting ter bevordering van de Christelijke Pers in Nederland: stichtingchristelijkepers@vanspaendonk.nl.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Philippe Remarque, directeur Journalistiek van DPG Media: philippe.remarque@dpgmedia.nl.

Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 4 maart worden gericht aan de sollicitatiecommissie en directeur HR van DPG Media, Melanie van Hemert: melanie.van.hemert@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Instagram.

of