Skip to content

Teamlead Project Management

Vilvoorde, Vlaams Gewest, BelgiëSales

Functieomschrijving

JOUW ROL

Binnen INTEGREATE ben je verantwoordelijk voor het team van projectmanagers en voor de planner, die elk mediaplan in een strakke planning voor het hele team giet. Projectmanagers volgen alles op wat ‘after sales’ komt. Dit is een servicegericht departement verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en rapportering van alle creatieve campagnes die we realiseren met adverteerders en onze mediamerken in het noorden en het zuiden van het land. We werken over (taal)grenzen heen, dus ook bijzondere projecten waaraan verschillende afdelingen meewerken, komen bij dit team terecht.

 • Je team volgt projecten van A tot Z op, zowel productioneel als administratief. De gesponsorde reclame rond een betaald artikel op hln.be, de integratie van een partner bij ‘Le Nostalgie Magic Tour’, een billboard die rond ‘Le Meilleur Patissier’ op RTL komt te staan en in-house wordt gemaakt of een radiospot voor JEZ! die bij Qmusic on air gaat: de projectmanagers kennen alle ins en outs van wat adverteerders bij ons doen. En jij dus ook.
 • Je steekt regelmatig zelf een handje toe en volgt projecten op, zodat je goed weet waar een projectmanager elke dag mee bezig is.
 • Je zorgt ervoor dat processen, flows, tools en rapporteringen worden geoptimaliseerd. Klinkt iets te technisch? No worries, waar het eigenlijk op neer komt: de tijd gaat snel, gebruik hem wel. En ook: waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
 • Je houdt de vinger aan de pols bij je team als het om werkdruk gaat. Ook een goed getimede verlofkalender zorgt ervoor dat elk teamlid kan genieten van een welverdiende break, zonder dat dat leidt tot een break-up tussen DPG Media en adverteerders.
 • Als hoofd van je team ben je verantwoordelijk voor overleg, feedback, optimalisatie en vertegenwoordiging ten opzichte van andere departementen bij DPG Media Advertising. Datzelfde stakeholder management pas je ook toe binnen DPG Media in haar geheel, ten opzichte van contentdepartementen bij tv, radio, online en publishing.
 • Je bent het aanspreekpunt voor andere teams. Zij vragen, jij draait, maar je staat ook op je strepen.

Vereisten

JOUW PROFIEL

 • Je kent de mediasector en/of advertentiemarkt in België goed en bent gebeten door nieuws, entertainment en een goed verhaal.
 • Het dagdagelijks managen en overschouwen van cross-mediale communicatiecampagnes, daar haal je veel energie en voldoening uit.
 • Je weet als geen ander om creatieve Project Managers te motiveren, samen te brengen, en hun krachten te bundelen om de doelstellingen te behalen.
 • Helikopterview is je tweede natuur, want je anticipeert moeiteloos om een vlotte organisatie en oplevering te garanderen, en tegelijk gaat geen enkel detail aan je voorbij.
 • Je koppelt probleemoplossend denken aan doorzettingsvermogen, ook bij mogelijke weerstand of onvoorziene struikelblokken.
 • Je toont daadkracht in de chaos en weet prioriteiten te stellen, zonder 'the big picture' uit het oog te verliezen.
 • Je bent communicatief zeer sterk, genuanceerd, empathisch, eerlijk en glashelder.
 • Naast regelmatig onderbouwde feedback, zet je ook andere tools in werking met als doel om de algemene performance en samenwerking van je team te bevorderen, zowel onderling als in de samenwerking met andere teams.
 • Je beschikt over 5 tot 10 jaar ervaring in een leidinggevende functie en je bent sterk in leiderschap, projectmanagement en organisatie.
 • Je kritische blik en sterke analyses laten toe om met behulp van de beschikbare data en rapportage de algemene werking en dienstverlening te verbeteren. Deze deel je met je leidinggevende en je collega's van het managementteam tijdens jullie wekelijkse meeting.
 • Aangezien je (zowel interne als externe) stakeholders zich aan beide kanten van de taalgrens bevinden, kan je je zeer goed uitdrukken in zowel het Nederlands als Frans.


ONS AANBOD

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Hiervoor zijn jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien zodat je grip houdt op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontwikkeling. Bovendien mag je bij ons rekenen op een gezonde work-life balans (inclusief glijdende werkuren en thuiswerk), een aantrekkelijk loon in verhouding met je ervaring en tal van bijkomende voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, een krantenabonnement naar keuze en nog vele andere. Je vaste werkplek is aan de Medialaan in Vilvoorde, waar je iedere dag gratis parking, een ongelofelijk lekkere kop koffie, talloze fruitmanden en een uitstekend bedrijfsrestaurant te wachten staan. De legendarische personeelsfeestjes vormen de kers op de taart!

KLINKT ALS EEN MATCH?
Neem dan vandaag contact met ons op, en dan bekijken we heel graag wat we voor jouw carrière kunnen betekenen. Want jouw talent, ongeacht je achtergrond, voorkeuren, leeftijd of geslacht, is meer dan welkom bij DPG Media!

of