Fullstack developer

Job description

Hoofddorp - Als fullstack developer bij Reclamefolder.nl werk jij in een scale-up omgeving binnen het moederbedrijf DPG Media. Iedere maand maken er zo een 2 miljoen mensen gebruik van jouw services!

Ben jij fan van Google Cloud Services, wil jij ons helpen om de grote groei van gebruikers aan te kunnen en heb je een ‘aanpakken- mentaliteit’? Dan pas jij bij ons!

Over Reclamefolder.nl

Als marktleider in haar haar segment is Reclamefolder.nl een populair advertentiemedium voor retailers en merken. De Reclamefolder.nl app heeft ruim 2 miljoen downloads en samen met de website bereikt Reclamefolder.nl zo’n 2 miljoen mensen per maand. Wij zijn een snelgroeiend mediabedrijf dat zich richt op het online publiceren van reclamefolders en aanbiedingen,


Over het team

Je komt te werken in een team van Android, iOS, React en backend ontwikkelaars. We hebben Agile-werken omarmt en mede daardoor wordt de sfeer erg gewaardeerd en is de omgang informeel maar professioneel.

Continue implementatie en geautomatiseerd testen zijn enkele van onze kernovertuigingen en we zijn naar de cloud verhuisd zonder de intentie om terug te keren. Ook geloven we sterk in autonome en zelfsturende teams, waardoor je veel inspraak krijgt in hoe je wilt werken of wat je wilt verbeteren


Wat ga jij doen?

Je houdt je bezig met het doorontwikkelen van bestaande en nieuwe functionaliteiten die het platform beter maken. Denk hierbij aan:

 • Ontwikkelen van microservices

 • Inrichten van databases

 • Beveiligen van services

 • Meedenken bij architecturale beslissingen


Wij bieden

 • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

 • Laptop en telefoon van de zaak.

 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).

 • 24 vakantiedagen, met optie tot bijkopen.

 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

 • Het werken met ‘state of the art’ analysetechnieken in AWS met ongekend grote datasets.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Job requirements

Wie ben jij

 • Je hebt ervaring met Node.js/Typescript, GraphQL, SQL (PostgreSQL), Kubernetes.

 • Je neemt initiatief, je bent stressbestendig en accuraat.

 • Je helpt het team om beter te worden.

 • Verder vinden we het belangrijk Dat je ons iets kunt leren en ons enthousiast kunt vertellen over andere projecten die je hebt gedaan.

 • Een groot voordeel zou zijn als je ervaring hebt met: React, Next.js, Angular, Grafana en Sentry.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Eerst nog wat meer weten? Ik beantwoord graag je vragen via mark.van.dommelen@dpgmedia.nl. Bellen of appen mag ook op +316 83 80 00 59.

Wij doen graag onze werving zelf en wensen niet samen te werken voor de invulling van deze rol.