Overslaan naar content

Freelance Account Manager (Content) Partnerships

Vilvoorde, Vlaams Gewest, BelgiëEntertainment

Functieomschrijving

DPG Media is de koepel boven een reeks televisie-, radio-, online-, nieuwsmedia én magazinemedia. Samen bereiken we dagelijks miljoenen mensen doorheen de dag, on- en offline, via onze verschillende platformen.

Binnen het TV entertainment team van DPG Media werken we vaak nauw samen met de producenten om bepaalde prime-time formats financieel haalbaar te maken. Van Huis Gemaakt, tot de Verraders en Bestemming X. Programma’s waarbij de productiehuizen zelf de partnerships gaan realiseren met specifieke merken. Wij noemen dit “co-financiering”.

Wil je werken in een bruisende, dynamische omgeving en creatieve sfeer? Dan word jij misschien wel onze nieuwe Account Manager Content Partnerhips. Vanuit jouw cruciale rol ga je op een slimme manier adverteerders-merken koppelen aan onze programma-merken.


Jouw uitdaging
Je legt duurzame relaties met commerciële partners en streeft ernaar voortdurend nieuwe klanten aan te trekken. Je fungeert als een waardevolle gesprekspartner voor hen, met name bij het ontwikkelen van innovatieve samenwerkingen binnen specifieke VTM- en RTL-formats.

Je participeert actief in het vormgeven van de marketingstrategieën van adverteerders en streeft naar het opbouwen van krachtige partnerschappen.

Jij bent volledig op de hoogte van de zorgen die marketeers 's nachts bezighouden als het gaat om hun merkbeleid.

Je vormt de commerciële brug tussen de producent en ons entertainment-team.

Vereisten

Wie ben je? 
Je hebt passie voor reclame en merken.

Je hebt ten minste 5 jaar aan commerciële ervaring, bij voorkeur binnen een media- of marketingomgeving, waarin je aanzienlijke marktkennis hebt opgedaan.

Je bent gebeten door de content-microbe.

Je hebt een vlotte communicatiestijl en bezit de vereiste commerciële vaardigheden.

Je bent gericht op klanttevredenheid en resultaten, servicegericht, proactief en een echte probleemoplosser.

Jouw sterke punten omvatten creativiteit en conceptueel denken, allemaal in het belang van de klant.

Het is absoluut noodzakelijk om zowel het Frans als Nederlands te beheersen.

Je bent goed in samenwerken en open voor freelancemogelijkheden.


Wie zijn wij?
 
DPG Media
Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een top team van collega’s bovenop. Collega’s die bruisen van energie en gebeten zijn door het creëren van media van hoogstaande kwaliteit. Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de media vibes hangen overal.

of