Financieel Medewerker Debiteuren

 • Finance
 • Hoofddorp, Netherlands

Financieel Medewerker Debiteuren

Job description

Hoofddorp - Ben jij nauwkeurig, resultaatgericht en heb je affiniteit met cijfers? Wil je jezelf ontwikkelen als finance professional in de media branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van inkomende betalingen van klanten in verschillende systemen. Je zorgt er ook voor dat verkoopfacturen correct en tijdig worden opgesteld. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor collega's en klanten als het gaat om facturen en betalingen. Je communiceert veelvuldig met interne en externe partijen en zorgt voor een professionele afhandeling van disputen.

Naast deze taken, zijn er regelmatig nieuwe projecten en ontwikkelingen waarbij jouw input en enthousiasme van belang zijn. Je krijgt dus de kans om actief mee te denken over de verbetering van processen en werkwijzen binnen het debiteurenteam. Dit maakt de functie uitdagend en afwisselend, en biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied van debiteurenbeheer.

Wie zijn wij?
DPG Media is een toonaangevend mediabedrijf met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, websitebezoekers en adverteerders. Als mediabedrijf zijn we actief in Nederland, België en Denemarken. Onze ambitie is om het leven van onze lezers, gebruikers, luisteraars en kijkers dagelijks te verrijken met kwaliteitsmedia die informeren, inspireren en entertainen. Als Financieel Medewerker kom je terecht in het Debiteuren team dat onderdeel uitmaakt van het grotere accounting team van DPG Media.

Hier herken jij jezelf in

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 1 jaar relevante ervaring als financieel medewerker of soortgelijk.
 • Nauwkeurig, zelfstandig en kunt snel schakelen binnen verschillende systemen.
 • Bekend met bankverwerking en het opstellen van (verkoop)facturen.
 • Sociaal, resultaatgericht en hebt affiniteit met cijfers.
 • Proactieve houding betreft veranderingen of verbeteringen voor het team en de werkzaamheden.
 • Ervaring met Microsoft Dynamics 365 en SAP (pré)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Wij bieden jou

De kans om te werken voor de grootste media-uitgever van Nederland en jezelf verder te ontwikkelen als finance professional. Je komt terecht in een gedreven team met ervaren en professionele collega's. En daarbij:

 • Een salaris passend bij ervaring en kennis.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken.


Voel je vrij om bij ons ondernemerschap te tonen en initiatief te nemen. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en bieden volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden we flexibiliteit in werktijden en is er de mogelijkheid tot thuiswerken. Bij DPG Media kom je terecht in een inspirerende omgeving met gedreven collega's die samenwerken aan hoogwaardige media-producten en -diensten.

Heb jij interesse om aan de slag te gaan als Finance Medewerker Debiteuren bij DPG Media? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! We zien graag je cv en motivatiebrief tegemoet. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Als je nog vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen via het e-mailadres emma.cassidy@dpgmedia.nl.

Job requirements

Bij DPG Media werken we samen aan hoogwaardige media-producten en -diensten en bereiken we maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We zijn trots op onze sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals AD, de Volkskrant, Q-Music, NU.nl, Tweakers en Libelle. Wil jij jezelf ontwikkelen als finance professional in de media branche en werken bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van ons gedreven en professionele team!


Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.