Skip to content

Monteur Industriële Automatisering (dagdienst)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandTechniek

Functieomschrijving

Amsterdam – Voor onze drukkerij is continuïteit van groot belang, want ruimte voor storingen is er niet als wij elke dag de krant op tijd willen laten bezorgen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Om dit voor elkaar te krijgen besteed je veel aandacht aan onderhoudswerkzaamheden (regulier en projectmatig). Is er toch een storing, dan moet alles wijken om deze zo snel mogelijk op te lossen. Deze wisselende werkdruk geeft jou energie!

In onze drukkerij ga je met veel verschillende technieken aan de slag. Je bent betrokken bij de hele technische installatie maar je focus ligt op de besturingssystemen. Je denkt mee over het technisch onderhoud en initieert nieuwe ideeën en voert deze uit. Je werkt samen met de Technisch Manager en de Coördinator en voorziet ze gevraagd en ongevraagd van technisch advies.

Je werkt in de dagdiensten en ondersteunt de monteurs in ploegendienst Verder hou je je ook bezig met:

 • Monitoren van de leverzekerheid van de drukkerij;

 • Opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten;

 • Meedenken over verbeteringen t.o.v. het onderhoudsplan;

 • Bedrijfsbureau activiteiten (onderdelen bepalen/bestellen, ontvangst/verzenden van goederen ed.)


DPG Media is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws en entertainment; een professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online. DPG media is o.a. uitgever van de titels De Volkskrant, Algemeen Dagblad, Trouw, Het Parool, maar ook magazines als o.a. Autoweek, Donald Duck, Libelle en Story en eigenaar van Qmusic.


FUNCTIEPROFIEL

 • Technische opleiding (werk en denkniveau MBO) op gebied van elektrotechniek of mechatronica, aangevuld met opleidingen op het gebied van industriële automatisering.
 • Je hebt bewezen ervaring als onderhoudsmonteur, waarbij je onder druk storingen hebt opgelost.

 • Creatief in het bedenken van (soms tijdelijke) oplossingen.

 • Flexibel, collegiaal en communicatief vaardig.


VOORWAARDEN
Wij bieden een uitdagende functie binnen een productieomgeving met een mix van oudere machines waar je nog echt aan kan sleutelen tot geautomatiseerde productieapparatuur bij de grootste mediaspeler van Nederland.

 • Fulltime salaris voor een werkweek van gemiddeld 36 uur per week;

 • Je gaat werken in een dagdienst, werktijden zijn van 08:00 tot 16:30;

 • 8% vakantiegeld dat je kan laten uitbetalen op elk gewenst moment of kan inzetten voor het kopen van extra vakantiedagen;

 • Bovenop je salaris 4% persoonlijk keuzebudget;

 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;

 • Gratis abonnement op één onze kranten of tijdschriften waaronder Algemeen Dagblad, Autoweek of de Donald Duck.

Inclusiviteit:
Bij DPG Media waarderen we diversiteit en nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren. Jouw unieke perspectief kan bijdragen aan innovatieve oplossingen.

Solliciteren, en dan?
Word jij onze nieuwe collega? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!
Eerst nog meer weten? Neem gerust contact op met Ruud de Klerk (Directeur Printing Amstrdam), hij beantwoordt graag je vragen. Hij is te bereiken via Ruud.de.Klerk@dpgmedia.nl. Spreek je hem graag telefonisch stuur Ruud een mail voor het plannen van een belafspraak.

Vereisten

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

of