Elektrotechnisch Monteur Besturingssystemen

  • Techniek
  • Amsterdam, Netherlands

Elektrotechnisch Monteur Besturingssystemen

Job description

Amsterdam- Ben je een elektro technisch storingsmonteur met kennis van complexe machine-besturingssystemen en kan je tegen werken met wisselende werkdruk? De meeste werkzaamheden bestaan uit onderhoudswerkzaamheden (regulier of projectmatig) maar in geval van machinestoring kan alles moeten wijken om deze z.s.m. te verhelpen. Als je op zoek bent naar een veelzijdige functie waarbij je met verschillende technieken aan de slag gaat, je mede verantwoordelijk bent voor het borgen van productie continuïteit én de ongoing verbetering in een industriële omgeving - dan kan dit een mooie functie voor jou zijn!

Wat ga je doen
Meewerken aan en meedenken en initiëren van technisch onderhoud en verbeterprojecten, waarbij het accent op besturingssystemen ligt. Maar je bent betrokken bij de gehele technische installatie. Je bent de sparringpartner van de manager en coördinator van de technische dienst. Je werkt in de dagdiensten en ondersteunt, waar nodig t.a.v. ons persbesturingssysteem, de monteurs in ploegendienst middels een twee wekelijkse consignatiedienst. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de leverzekerheid van de drukkerij aan de volgende afdelingen in de kranten productieketen welke heel strak op elkaar zijn afgestemd. Verder hou je je ook bezig met:

  • participeren in projecten (investeringen en verbeterprojecten);

  • meedenken over verbeteringen t.o.v. het onderhoudsplan;

  • bedrijfsbureau activiteiten (onderdelen bepalen/bestellen, ontvangst/verzenden van goederen ed.)


Wie zijn wij
DPG Media is het grootste mediabedrijf van Nederland en binnen DPG is de drukkerij in Amsterdam een van de drie productievestigingen. De drukkerij kent een platte organisatie met drie onderliggende afdelingen; Productie, Technische dienst (TD) en Facilitair bedrijf FB). TD en FB werken onder een gezamenlijke leiding. De organisatie is erg hands-on ingericht en de communicatielijnen zijn kort. De TD kent zowel dagdienst monteurs, ploegendienst monteurs als vaste nachtdienst monteurs. Deze vacature betreft een dagdienst functie.

Wij bieden jou

● salaris, passend bij jouw ervaring;

● 36-urige werkweek;

● 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

● jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

● ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Je kunt mailen voor meer inhoudelijke vragen naar de manager van de Technische dienst, Kees van der Kooij: kees.van.der.kooij@dpgmedia.nl.

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.