Drukkerijmedewerker

  • Distributie
  • Amsterdam, Netherlands

Drukkerijmedewerker

Job description

Amsterdam - Heb jij ervaring als drukkerijmedewerker in een omgeving met complexe technische installaties of wil jij deze ervaring graag opdoen? Wil jij samen met je collega’s de krant van morgen perfect en op tijd gedrukt hebben? Dan kan jij onze nieuwe collega in onze drukkerij worden. Binnen DPG Media hebben we 3 krantendrukkerijen in Nederland; In Amsterdam, in Den Haag en in Best (Eindhoven).

Wat ga je doen
Voor onze krantendrukkerij in Amsterdam zijn we op zoek naar medewerkers voor de dagdienst. Jij zorgt er met je collega’s voor dat de drukpers in optimale conditie is zodat de productie probleemloos verloopt. Het team pleegt iedere dag preventief gepland onderhoud en lost actuele problemen op. Jij krijgt daar een rol in. Dit betekent dat je samen met je collega’s de pers afstelt, onderdelen schoonmaakt en je vastbijt in productieproblemen. Daarnaast wordt ook van je verwacht dat je meedenkt over verbeteringen in het proces.

Wat zoeken we in jou?
Je hebt ervaring of je wil dit graag opdoen als drukkerij medewerker. Als je kennis hebt van het grafische productieproces, offsetrotatie specifiek, is dat een groot voordeel. Bij voorkeur heb je een Grafisch Technisch Diploma (MBO Niveau) en/of Opleiding Mechanisch Operator A (niveau 2) behaald. Daarnaast ben jij een echte doorzetter en weet je van aanpakken. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je gelooft in samenwerken als team om problemen op te lossen.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden
Een salaris passend bij ervaring en kennis.
Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
Een veelzijdige functie binnen een dynamische productieomgeving met moderne productie apparatuur.
Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waarbij je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen.
Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je ervaring ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Job requirements

Interesse?
We ontvangen graag je cv! Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Mandy Jacobs via mandy.jacobs@dpgmedia.nl