Drukkerijmedewerker

  • Sales & Operations
  • amsterdam, Netherlands

Drukkerijmedewerker

Job description

Amsterdam/Den Haag/ Best- Heb jij ervaring als drukkerij medewerker in een omgeving met complexe technische installaties? Wil jij samen met je collega’s de krant van morgen perfect en op tijd gedrukt hebben? Dan kan jij onze nieuwe collega in een van onze drukkerijen worden. Binnen DPG hebben we 3 krantendrukkerijen in Nederland; In Amsterdam, in Den Haag en in Best (Eindhoven)

Je functie:
Voor onze krantendrukkerijen zijn we altijd op zoek naar goede drukkerij medewerkers. Jij zorgt met je collega’s voor een optimale krantenproductie binnen de afgesproken tijdslijnen. Daarnaast onderhoud je de machine zodat ook de komende productie een succes wordt. De werkzaamheden worden verricht in ploegendiensten.

Wat ga je doen:
Je werkt samen aan de geplande producties. Dit betekent dat je de materialen klaarzet, CtP-apparatuur bedient en platen aanbrengt op de pers. Ook los je papierrollen en bereid je deze voor komend gebruik voor. Verder:

  • Controleer je het drukproces tijdens het draaien op kwaliteitseisen.

  • Onderhoud je samen met de ploeg de machine: preventief en klein correctief. Ook het schoonmaken van de pers doen we samen.


Wat zoeken we in jou?
Je hebt ervaring of je wil dit graag opdoen als drukkerij medewerker. Als je kennis hebt van het grafische productieproces, offsetrotatie specifiek, is dat een groot voordeel. Bij voorkeur heb je een Grafisch Technisch Diploma (MBO Niveau) en/of Opleiding Mechanisch Operator A (niveau 2) behaald. Daarnaast ben jij een echte doorzetter; onder tijdsdruk blijf jij koel en je gelooft in samenwerken als team om problemen op te lossen.

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie binnen een dynamische productieomgeving met moderne productie apparatuur.

  • Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waarbij je meebouwt aan de nieuwsmedia van morgen.

  • Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen.

  • Daarnaast bieden wij je een salaris passend bij jouw ervaring.

  • Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Wie wij zijn?
DPG media is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. DPG media heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder Het Parool, AD, de Volkskrant, Tweakers.net, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, en Autotrack.nl.

Job requirements

Interesse?
Reageer snel en stuur je cv met motivatie naar Mandy Jacobs, HR businesspartner; mandy.jacobs@dpgmedia.nl. Voor meer informatie over de functie op de verschillende locaties en de ploegendiensten kan je haar bereiken op 06-29173262..