Display & Social Advertising Specialist (Hilversum)

 • Marketing & Communicatie
 • Hilversum, Netherlands

Display & Social Advertising Specialist (Hilversum)

Job description

Hilversum/Amsterdam - Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Display & Social Advertising Specialist? Als online advertising specialist werk je binnen het online performance team van DPG Online Services voor verschillende merken als Independer, Nationale Vacaturebank en Intermediair.

Wat ga je doen?

Als online advertising specialist ben je medeverantwoordelijk voor onze branding en performance-based display, video en social campagnes. Deze campagnes draaien we voor verschillende merken op tal van platformen en netwerken zoals DPGMedia, Google (DV360), Youtube, Facebook etc. Door sturing op de juiste KPI’s en audiences weten we de juiste zichtbaarheid voor onze merken te behalen en triggeren we verschillende doelgroepen om in actie te komen.

Je bent onderdeel van het display & video advertising team en je werkt nauw samen met verschillende stakeholders, waaronder performance marketeers, designers, domeinmanagers, publishers en bureau’s. Jouw werkzaamheden zijn breed: je denkt mee over de campagne opzet en inzet tot aan rapportages aan belangstellenden en stakeholders. Je bijt je vast in de gestelde KPI doelstellingen. Je bespreekt wekelijks de KPI’s met je teamgenoten Carolina en Breno en gaat op zoek naar kansen, optimalisaties en bedreigingen. Door de campagnes op rendement te sturen dragen we bij aan het succes van de verschillende merken (o.a. Independer, Nationale Vacaturebank).

Wat wij zoeken in onze nieuwe collega?

Online (performance) marketing zit je in je bloed. Je bent (data-) gedreven om jouw campagnes tot op detailniveau te managen en daardoor het rendement verder te verhogen. Je kunt zelfstandig en proactief werken aan campagnes, waarbij je ook steeds weer nieuwe kansen en mogelijkheden ziet om resultaten te verbeteren.

Je hebt affiniteit en/of ervaring met het gebruik van advertising & webanalytics platformen. Het kost je weinig moeite om nieuwe systemen te leren kennen en gebruiken.

Je volgt de marktontwikkelingen rond online (performance) marketing en bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Met jouw passie voor online marketing enthousiasmeer jij je collega’s over alle mogelijkheden binnen jouw vakgebied.

 • Je bent een echte teamspeler en sociaal vaardig.

 • Je bent proactief, ziet kansen en verbeteringen en neemt initiatief.

 • Het internet heeft weinig geheimen voor je; je volgt de ontwikkelingen op het gebied van online marketing en online campagnemanagement op de voet.


Wie ben jij?

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding

 • Affiniteit met display en/of social advertising en performance marketing

 • Enige ervaring (minimaal 1 jaar) met performance campagnes zoals Facebook, Display Advertising of Paid Search campagnes

 • Leergierig, nieuwsgierig en gedreven

 • Analytisch en cijfermatig onderlegd

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

 • Géén 9 tot 17:00 mentaliteit

Wij bieden jou:

 • salaris, passend bij jouw ervaring;

 • 36-urige werkweek;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen

Job requirements

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Display & Social Advertising Specialist? Solliciteer dan nu! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Jamie beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jamie.plug@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.


Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.