DevOps Python developer

Job description

NU.nl zoekt per direct een medior / senior DevOps-Python developer die bij kan dragen aan de doorontwikkeling van NU.nl. Als developer ben je onderdeel van het web-team dat verantwoordelijk is voor de backend-systemen en de infrastructuur. Het web-team is een van de teams van NU.nl die bijdragen aan het succesvol zijn en blijven van het grootste nieuwsmerk van Nederland.


Wij bieden jou

  • Een leuke, gemotiveerde en gezellige werkomgeving waar jouw werk dagelijks honderdduizenden mensen bereikt.
  • Salaris passen bij jouw ervaring
  • Een persoonlijk keuzebudget van 9,6%, bestaand uit 8% vakantiegeld en 1,6% waarde van 4 vakantiedagen
  • 40-urige werkweek (parttime is bespreekbaar)
  • techdays, hackatons, opleidingsmogelijkheden

Job requirements

Functie eisen

  • Jij ziet software development als een ambacht en ziet de gebruikte technologie als slechts een aspect hiervan
  • 3+ jaar ervaring in professioneel web development met technieken, waaronder Python
  • Jij hebt bij voorkeur ervaring met AWS of andere vormen van cloud hosting
  • Jij hebt met Kubernetes gewerkt in een professionele omgeving
  • Ervaring met aspecten van software development zoals Git, Terraform, Ansible, datastores, Elastic Search, security, DevOps, Continuous Delivery, Jenkins, Scrum, etc. Je hoeft geen expert te zijn op deze gebieden, maar ervaring is een pre


Werken bij NU.nl
NU.nl
is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Maandelijks bereikt NU.nl 7 miljoen Nederlanders. Het team werkt elke dag intensief samen om NU.nl voor de consument te verbeteren. De verschillende afdelingen, waaronder redactie, marketing, IT en het productteam, dragen ieder een essentieel onderdeel bij aan de totaalervaring. Het NU.nl team is ambitieus en getalenteerd waarbij passie en plezier verankerd zitten in het DNA van NU.nl.

Onze ‘newsroom’ is een zeer open werkomgeving. De redactie, het productmanagementteam, sales en IT werken zij aan zij. Iedereen wordt aangemoedigd om zich uit te spreken, mee te denken en initiatief te tonen om de verschillende producten van NU.nl elke dag beter te maken. We houden de kwaliteit van ons werk dan ook goed in de gaten, zijn continu op zoek naar verbeteringen en kennis wordt nadrukkelijk gedeeld.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Eerst nog wat meer weten? Ik beantwoord graag je vragen via mark.van.dommelen@dpgmedia.nl Bellen of appen mag ook op +316 83 80 00 59.


Wij doen onze werving het liefste zelf en hebben hier geen hulp bij nodig.