Customer Service Medewerker

Job description

Amsterdam - Sta jij graag in contact met klanten en weet je precies hoe goede service eruit moet zien? En ben je daarnaast ook nog eens een ster in het oplossen van vragen of problemen? Dan is een baan als Customer Service medewerker écht iets voor jou!


Wat ga je doen

Als Customer Service medewerker ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van alle eerstelijns contacten met klanten. Een unieke kans om service te verlenen voor Nationalevacaturebank.nl en intermediair.nl onder de vlag van de grootste mediapartij van Nederland. Je werkt nauw samen met de collega’s in jouw team, waarmee je dagelijks opstart en afsluit. Dit doe je in het begin vanuit huis en zodra het kan gedeeltelijk weer op kantoor. In deze functie;

 • Ben jij het aanspreekpunt voor vragen of klachten van klanten, per telefoon, mail of chat.

 • Log je al de gesprekken netjes in het CRM systeem (Salesforce).

 • Maak je tickets aan voor ‘bugs’ of geef je suggesties door die de gebruiksvriendelijkheid van ons platform verbeteren.

Wij zoeken een collega die het leuk vindt eenvoudige en lastige vragen naar volle tevredenheid te beantwoorden. Iemand die met enthousiasme de klanten te woord staat en helder uitlegt wat er wel of niet mogelijk is. Kortom, een mooie kans om het servicevak te leren en jezelf te ontwikkelen!


Wie zijn wij

Nationale Vacaturebank is (2019) tien jaar achter elkaar gekozen tot Populairste Carrièresite van Nederland. Nationale Vacaturebank heeft vacatures voor iedereen. Intermediair werd in 1965 opgericht! Sinds 2018 is de website het work-life platform waar hoogopgeleid werkend Nederland wordt geholpen de juiste keuze te maken in het werkende leven.

Nationalevacaturebank.nl en Intermediair.nl zijn onderdeel van DPG Recruitment en bieden een cross mediaal portfolio met sterke merken als Tweakers IT vacatures, NU.nl, de Volkskrant, AD, Trouw, het Parool. Kortom: dé recruitment-specialist voor werkgevers, werknemers, zzp’ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt.


Wij bieden jou

 • Een 5 daagse werkweek (36 uur).

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.

 • Deelname aan de winstdelingsregeling.

 • Een ervaren team en ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

 • Een informele en professionele werkomgeving.


Functie eisen

 • MBO+ diploma op zak, HBO werkniveau.

 • Je bent handig met programma’s als Word en Excel (Google drive).

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en communicatief vaardig.

 • Herkent commerciële kansen.

 • Klant- en resultaatgericht.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Job requirements

Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via valery.joosten@dpgmedia.nl of 06-21262903. Een WhatsApp bericht mag ook.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.


We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.


Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.