Overslaan naar content

Credit Controller (B2B)

Antwerpen, Vlaams Gewest, BelgiëFinance

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor debiteurenbeheer? Zou jij graag in de media branche werken? Hou je van een dynamische omgeving die constant in beweging is? En heb je op al deze vragen “ja” beantwoordt? Dan is het debiteurenteam van DPG Media wellicht op zoek naar jou!

Je functie

In deze functie ligt jouw focus op het actief benaderen van onze klanten om betaling te bespoedigen en het beheersen van de financiële risico’s van “jouw" klanten. Je krijgt een eigen portefeuille waar je verantwoordelijk voor bent en je weet als geen ander hoe je op een vriendelijke maar toch zakelijke manier omgaat met onze klanten en de openstaande vorderingen waardoor je alle “cash” binnenkrijgt. Daarnaast word je ook ingezet voor de inkomende vragen via mail of telefoon, ben je verantwoordelijk voor de orderbesturing en zal je (aanvullend) verantwoordelijk zijn voor een stukje directe facturatie en/of bankverwerking. Ook zijn er regelmatig nieuwe projecten waarbij wij je kennis en enthousiasme goed kunnen gebruiken. Een veelzijdige fulltime functie dus!

Vereisten

Jij

  • Je behaalde met succes een hoger onderwijsdiploma.

  • Je hebt minimaal een paar jaar relevante ervaring met debiteurenbeheer en/of in een (allround) administratieve functie.

  • Je bent communicatief en assertief.

  • Je bent accuraat en punctueel.

  • Je bent een enthousiaste teamplayer met zowel interne als externe stakeholders maar je kan ook prima solo werken.

  • Je ziet en communiceert verbeteringen

  • Je ervaart verdere ontwikkelingen en digitalisering als een uitdaging

  • Je bent sterk met de courante MS Office pakketten.

  • Je communiceert professioneel in het Nederlands en in het Engels, Frans is een groot pluspunt.

  • Indien je kennis hebt van Dynamics D365 of een gelijkaardig programma is dit ook een pluspunt.


Wat mag je verwachten van DPG Media?

Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen, binnen een moderne en groeiende Finance afdeling waar ieder talent zich thuis voelt.

Binnen Finance vormen we samen met onze Nederlandse collega’s, die gevestigd zijn in Hoofddorp, één team. De Finance afdeling van DPG Media België is gevestigd op het Mediaplein in Antwerpen, achter het Centraal Station. Deze functie staat open voor onze vestiging in Antwerpen.

Je hebt een ondersteunende en tegelijk ook sturende rol ten aanzien van de andere afdelingen van het bedrijf. Hierdoor bouw je al snel een intern netwerk uit.

Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

Naast een competitief salaris mag je rekenen op heel wat extra legale voordelen waaronder een gsm mét (data) abonnement, laptop en talloze voordelen (personeelskortingen, groeps-en hospitalisatieverzekering, woon-werkverkeer vergoeding,...).

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

of