Overslaan naar content

Corporate Recruiter DPG Media

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

Hoofddorp / Amsterdam - Werven voor de mooiste merken bij het grootste mediahuis van Nederland? Heb je ervaring aan de bureauzijde of als Corporate Recruiter en ben je op zoek naar een volgende stap? Dan kan dit een mooie baan voor jou zijn!

Wat ga je doen?
Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden van de beste kandidaten voor onze organisatie. Jij zorgt voor de beste candidate experience en weet tegelijkertijd je hiring managers zo goed mogelijk te helpen in de zoektocht naar talent. Naast de operationele werkzaamheden die deze functie met zich meebrengt, ben je een belangrijke sparringpartner voor de business en adviseer jij inhoudelijk over vacatures, kandidaten en processen. Je gaat voor allerlei verschillende mooie merken werven, zoals bijvoorbeeld Qmusic, vtwonen en NU.nl. Van intake tot hire draag je de verantwoordelijkheid van je vacatures. En hoe jij die weg bewandelt bepaal je zelf! Maar natuurlijk bieden wij je wel de juiste handvatten om dit proces tot een succes te maken.

Wie zijn wij?
Ons team bestaat nu uit een teamlead en 6 recruiters, elk met een eigen focus op digital marketing, data, sales, redactie of IT. Daarnaast werk je regelmatig samen met recruitmentcollega's uit België, voor vacature die in zowel Nederland als België worden uitgezet. Op donderdag heb je uitgebreid teamoverleg, om kennis en ideeën met elkaar te delen. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meeting.

DPG Media biedt haar medewerkers een hecht team, humor, openheid en saamhorigheid. Daarnaast werken wij hard en runt iedere recruiter zijn/haar eigen toko: een zekere mate van senioriteit en zelfstandigheid is in deze functie dan ook een vereiste. Je krijgt veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. We werken nu nog vanuit Hoofddorp (kantoor ligt naast het station) en verhuizen per april 2024 naar ons nieuwe kantoor in Amsterdam (Mediavaert).

Wat neem je mee

Momenteel hebben we 1 vacaturepakketten beschikbaar; Sales & Staff of Redactionele vacatures. Het is dan ook een bonus als je ervaring hebt met soortgelijke vacatures. Verder heb je:

  • Tenminste 2 jaar ervaring als recruiter aan corporate of bureauzijde.
  • Ervaring in stakeholdermanagement. Je schakelt met voor veel verschillende labels (en managers) tegelijk, voor jou is het geen probleem om alle ballen tegelijk in de lucht te houden!
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

  • Een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
  • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);
  • Reiskostenvergoeding;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;
  • Een prachtig nieuw kantoor in Amsterdam (april 2024).

Vereisten

Solliciteren, en dan?
Heb je zin om aan de slag te gaan als Corporate recruiter? Solliciteer dan direct! Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Valéry beantwoordt je vragen graag via valery.joosten@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

of