Corporate Recruiter

  • HR
  • Antwerpen, Belgium

Corporate Recruiter

Job description

Antwerpen / Vilvoorde - Rekruteren voor de mooiste merken van België? Heb je ervaring als Corporate Recruiter en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kan dit een mooie functie voor jou zijn!

Wat ga je doen?
Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden van de beste kandidaten voor onze organisatie. Jij zorgt voor de beste candidate experience en weet tegelijkertijd je hiring managers zo goed mogelijk te helpen in de zoektocht naar talent. Naast de operationele werkzaamheden die deze functie met zich meebrengt, ben je een belangrijke sparringpartner voor de business en adviseer jij inhoudelijk over vacatures, kandidaten en processen. Je gaat voor allerlei verschillende merken rekruteren. Van intake tot hire draag je de verantwoordelijkheid van je vacatures, en hoe jij die weg bewandelt bepaal je zelf! We bieden je de juiste handvatten om dit tot een succes te maken.

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit een teamlead en 3 recruiters. Daarnaast werk je regelmatig samen met recruitmentcollega's uit Nederland, voor vacatures die in zowel Nederland als België worden uitgezet. Op dinsdag heb je eens per twee weken uitgebreid teamoverleg, om kennis en ideeën met elkaar te delen. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meeting.

DPG Media biedt haar medewerkers een hecht team, humor, openheid en saamhorigheid. Daarnaast werken wij hard en runt iedere recruiter zijn/haar eigen toko: een zekere mate van senioriteit en zelfstandigheid is in deze functie dan ook een vereiste. Je krijgt veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. In deze tijden is er de mogelijkheid om drie dagen op kantoor te werken en de andere dagen vanuit huis.

Wat neem je mee

  • Minstens 3 jaar ervaring als recruiter.
  • Ervaring in stakeholdermanagement. Je schakelt met voor veel verschillende labels (en managers) tegelijk, voor jou is het geen probleem om alle ballen tegelijk in de lucht te houden. 
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en Frans. Je gaat met Franstalige vacatures aan de slag. Beheersing van deze beide talen (naast Engels) is een must.

Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Job requirements

Solliciteren, en dan?
Heb je zin om aan de slag te gaan als Corporate recruiter? Solliciteer dan voor 29/09! Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Sara beantwoordt je vragen graag via sara.keldermans@dpgmedia.be.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een top team van collega’s bovenop. Collega’s die bruisen van energie en gebeten zijn door het creëren van media van hoogstaande kwaliteit. Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de media vibes hangen overal. 

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.