Content Coördinator Flair

Job description

Hoofddorp - Heb je een neus voor journalistiek, ben je een kei in het beoordelen van verhalen en goed in het onderhouden van freelancecontacten? Dan ben jij de Content Coördinator die wij zoeken bij Flair!

  

Wat ga je doen

Flair is onderdeel van DPG Media behoort samen met Linda en Libelle tot de top van de Nederlandse mediamerken voor de vrouw. Maandelijks breken we record na record en inmiddels bereiken we 1.6 miljoen lezers. Door deze sterke groei is uitbreiding van ons team hard nodig.

Als Content Coördinator ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van verhalen, bewaken van deadlines en zorg je voor hoogwaardige kwaliteit van teksten. De doelgroep Flair ken jij als geen ander, waardoor je met de teksten altijd de juiste snaar weet te raken. Verder houd jij je bezig met:

 • het bewaken van budget;

 • bedenken van originele invalshoeken voor onderwerpen;

 • ideeën aandragen voor o.a. reportages, real life verhalen en rubrieken.

  

Wat jou de perfecte kandidaat maakt

Je bent gewend om met deadlines te werken, flexibel en kan snel schakelen wanneer dat nodig is. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid, dus onze ideale collega is doortastend en gaat door het doel is bereikt. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en daarnaast ben je ook een teamplayer. Verder heb jij:

 • hbo werk- en denkniveau;

 • minimaal 3 jaar ervaring in de schrijvende journalistiek;

 • een groot netwerk van journalisten.

  

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

  

Wij bieden jou

 • salaris, passen bij jouw ervaring;

 • keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);

 • 36-urige werkweek;

 • winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • flexibiliteit om thuis of op kantoor te werken;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

 

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

 

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

 

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Content Coördinator bij Flair? Solliciteer dan direct! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

 

Eerst nog wat meer weten? Valéry beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar valery.joosten@dpgmedia.nl.