Commercieel Specialist ADR Nieuwsmedia & NU.nl

Job description

Hoofddorp -  Volg jij het nieuws altijd op de voet en ben je commercieel sterk? Dan hebben wij goed nieuws, want voor ADR nieuwsmedia en NU.nl zoeken wij een Commercieel Specialist. Dit betekent dat jij ADR en NU.nl vertegenwoordigt, naar accountmanagers, adverteerders en mediabureaus. 


Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de communicatie en ontwikkeling van de sales tools en proposities van ADR en NU.nl. Je zal continu de vertaalslag maken van het productportfolio naar de behoeften van de adverteerder. Ook ben jij het centrale aanspreekpunt voor de DPG-sales organisatie als het gaat om ADR en NU.nl. Je vertegenwoordigt deze twee nieuwsmerken bij je collega’s, maar ook bij adverteerders en mediabureaus waarbij jij hen enthousiast weet te maken over mogelijke samenwerkingen. Verder:

 • ben jij verantwoordelijk voor commerciële product introducties naar de salesorganisatie. 
 • mede verantwoordelijk omzettarget ADR en NU.nl. 
 • werk jij voorstellen en proposities uit en maak jij sales presentaties, factsheets en overige sales tools. 


Over ADR  & NU.nl

AD.nl en NU.nl zijn de twee grootste digitale nieuwsmerken van Nederland en bereiken samen meer dan 4 miljoen unieke bezoekers per dag. Beide nieuwsmerken zijn onderdeel van DPG Media. NU.nl is overzichtelijk, betrouwbaar en brengt het nieuws snel en bondig. ADR bestaat uit AD en 7 regionale nieuwstitels en is sterk in regionaal en landelijk nieuws, zowel in print als online. 


Wij bieden jou

 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.


Functie eisen

 • Minimaal HBO werk en- denkniveau.
 • Jij bent al minimaal twee jaar werkzaam in de online media sales.
 • Commercieel, cijfermatig en analytisch sterk, zelfstandig, resultaatgericht en ondernemend.
 • Een bestaand netwerk bij adverteerders en/of mediabureaus is een pré.
 • Beschikbaar voor 36 uur per week.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Job requirements

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu snel!

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. 


We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. 


Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.