Cisco voice & collaboration network specialist (CCNP)

Job description

Amsterdam - In deze rol als systems specialist heb jij een sleutelrol bij telefonische communicatie. Jij zorgt voor verbinding tussen abonnees, adverteerders en 6000 collega’s.


Wat ga je doen

Samen met je collega’s ondersteun je de interne telefoniesystemen en maak en houd je deze future proof. Daarbij zorg jij ervoor dat we onze producten efficiënt en klantvriendelijk aan gebruikers kunnen aanbieden. Jouw hoofdverantwoordelijkheden zijn:

 • Je zorgt voor correcte installaties, support, monitoring, upgrades en backups van alle infrastructuur binnen je domein.
 • Je werkt nauw samen met je technische collega’s en servicedesk en onderhoudt nauwgezet de nodige documentatie.
 • Zowel operationeel, engineering als projectwerk behoren tot je takenpakket.


Wie zijn wij

Je komt terecht in een klein scrumteam dat actief is in België en Nederland en opereert binnen de User Services Area van DPG Media. We werken voor televisiestations, kranten- en tijdschriftredacties, maar ook administratieve diensten.

Binnen het team is je stem belangrijk en beslis je samen met de Product Owner welke richting telefonie uitgaat. We houden van eerlijke communicatie binnen het team, waardoor we elkaar telkens op de proef stellen, helpen en ontwikkelen.

We werken aan projecten en operationele taken. Dagelijks overleg is hierbij heel belangrijk. Tijdens de dagelijkse stand-up overleggen we met elkaar en proberen samen vooruit te geraken. Plannen en werk bevattelijk maken, doen we samen tijdens tweewekelijkse meetings.

Wij bieden

 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.
 • Locatie in Amsterdam (momenteel werken we vanuit huis).
 • Werken met de nieuwste stack.
 • Kennisdeling vanuit onze tech collega's.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.


We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.


Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Job requirements

Functie eisen

 • Je hebt ervaring in Cisco Unified Communications Manager; kennis van andere major IPtel Vendors (Avaya, MiTel) is een plus.
 • Je hebt ervaring met hybride en digitale PBX systemen.
 • Een goede kennis van collaboration tools zoals instant messaging, presence, video en andere desktop integraties (Polycom, Microsoft Exchange, Jabber, Lync, …)
 • Je hebt een zeer goed begrip van netwerkprotocollen, topologieën, standaarden, signalisatie en codecs.
 • Je hebt een stevige basiskennis van Cisco switching & routing en een gezonde basiskennis van Windows en Mac OS X.
 • Je kennis aantonen aan de hand van industry certifications is zeker meegenomen.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via mark.van.dommelen@dpgmedia.nl of 06-83800059. Een WhatsApp bericht mag ook.


Wij doen graag onze werving zelf en wensen niet samen te werken met externe partijen voor de invulling van deze rol.