Campaign Manager

Job description

Amsterdam - Weet jij precies hoe jij werkzoekend Nederland kunt verrassen met aansprekende creatieve campagnes? Dan ben jij de Campaign Manager die wij zoeken voor Nationale Vacaturebank en Intermediair.


Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het aanjagen van de merkbekendheid en het bezoek van de vacaturesites www.nationalevacaturebank.nl en www.intermediair.nl. Je weet daarbij verschillende marketingmiddelen in te zetten; denk hierbij aan het bedenken van online campagnes, het creatief uitdenken van email marketing activiteiten (ism met onze CRM-marketeer) en het uitnutten van tal van samenwerkingen binnen DPG (bv Q-Music, Volkskrant of Nu.nl). Jij bent iemand die goed weet te organiseren en mensen voor je te winnen. Heb je ook nog ervaring/affiniteit met recruitment? Dan is dat mooi meegenomen. Verder:

 • ben je in staat om ideeën, op basis van gebruikersdata en -behoefte, om te zetten in waardevolle campagnes.

 • werk jij resultaatgericht en doelmatig aan een marketingkalender - deze optimaliseer jij adhv tussentijdse analyses van de resultaten.

 • ontwikkel je de meest tot de verbeelding sprekende campagnes samen met het inhouse reclamebureau.


Wie zijn wij

Binnen het product marketing team ben je verantwoordelijk voor het aanjagen van de merkbekendheid en het bezoek van de vacaturesites. Met maandelijks ruim 1,3 miljoen bezoekers spelen Nationale Vacaturebank en Intermediair al jaren een toonaangevende rol in de carrière van werkenden en werkzoekenden in Nederland.

Als Campaign Manager werk je in een multidisciplinaire team (squad) samen met marketeers, developers, user experience designers en data analisten om te zorgen dat werkzoekend Nederland de weg naar onze vacaturesites weet te vinden.


Wat je van ons krijgt

 • Een waanzinnig leuke baan.

 • Een salaris passend bij ervaring en kennis.

 • Een 36-urige werkweek.

 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.

 • Volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.


Wat maakt jou de perfecte kandidaat

 • Je weet jezelf goed uit te drukken en kan waar nodig copy schrijven.

 • 2-3 werkervaring in een vergelijkbare rol.

 • Bekend met het samenwerken met een reclamebureau.

 • Ervaring met digital marketing; display advertising heeft geen geheimen voor je.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.


We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.


Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Job requirements

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Campaign manager? Solliciteer dan snel. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.


Eerst nog wat meer weten? Roxanne beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar roxanne.rinkes@dpgmedia.nl


Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!