Campagne Manager De Ondernemer

 • Marketing & Communicatie
 • Hoofddorp, Netherlands

Campagne Manager De Ondernemer

Job description

Hoofddorp - Ben jij die ondernemende campagnemanager wiens hart sneller gaat kloppen van het succesvol managen van campagnes voor landelijke A-merken? Iemand die de smeerolie is tussen onze opdrachtgevers en interne specialisten, niet rust voordat de doelstellingen zijn behaald, opdrachtgevers maximaal ontzorgt, crossmediaal denkt en doet en vooral gewend is te werken in een dynamische omgeving? Dan zoekt De Ondernemer jou!

Wat ga je doen?
Als campagnemanager coördineer je het proces en monitor je het resultaat van een marketingcampagne die draait op deondernemer.nl. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de doelstelling van de opdrachtgever wordt gerealiseerd. Na de briefing door je collega’s van sales vertaal jij dit door naar een projectplan, projectplanning en ga je aan de slag om de campagne uit te rollen. Je organiseert het team om de betreffende campagne op te zetten en doelstellingen te realiseren. Je bewaakt het overzicht, zorgt dat iedereen levert en stuurt op deadlines en resultaten. Kortom jouw takenpakket bestaat uit:

 • Het begeleiden van de campagne van de start tot het eind.

 • Jij bent het centrale aanspreekpunt voor de klant, maar ook alle andere interne en externe stakeholders.

 • Het ontwikkelen van de content in samenspraak met de klant.

 • Het briefen van de journalist/videomaker en andere betrokkenen tbv de productie.

 • Bewaken van de deadlines en de voortgang van het project met betrekking tot tijd, budget en kwaliteit.

 • Het monitoren van de resultaten van de campagne en bijsturen indien nodig.

 • Jij draagt zorg voor de oplevering van de campagne conform afspraak.

 
Wie zijn wij

De ondernemer.nl is het nummer 1 zakelijke platform en onderdeel van DPG Media. In totaal zijn wij met ca. 17 collega's, opgedeeld in 3 teams (Sales, Campagne en Redactie). Het team Campagnemanagers bestaat uit 6 en wij houden ons bezig met de b2b campagnes, allen met een full focus op ons eigen platform. We zijn dan ook sterk inhoudelijk betrokken en echte specialisten. 

 
Wat je van ons krijgt

 • Een waanzinnig leuke baan.

 • Een salaris passend bij ervaring en kennis.

 • Een 36-urige werkweek.

 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.

 • Volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

 
Wat maakt jou de perfecte kandidaat

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.

 • Je hebt ca. 5 jaar werkervaring als projectmanager/campagnemanager/B2B (online)marketeer.

 • Je hebt goede sociale vaardigheden en bent in staat te schakelen tussen de belangen van de interne organisatie, leveranciers & de opdrachtgever.

 • Je bent analytisch sterk, je hebt een goed gevoel voor cijfers en hebt ervaring met het opstellen van rapportages en business cases.

 • En je hebt affiniteit met media en bent zeer breed georiënteerd qua kennis en nieuws.

Job requirements

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

  

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als campagnemanager? Solliciteer dan snel! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Eerst nog wat meer weten? Jamie beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jamie.plug@dpgmedia.nl.

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!