Campagne Manager Consumer Growth & Engagement

 • Marketing
 • Amsterdam, Netherlands

Campagne Manager Consumer Growth & Engagement

Job description

Amsterdam - Weet jij als geen ander overzicht te bewaren terwijl je bezig bent met het lanceren van ambitieuze marketingcampagnes? Dan is de functie van Online Campagne Manager wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en organiseren van optimale activatiecampagnes op onze digitale platformen, apps en sites. Je zorgt voor de inzet van eigen middelen en ATL en schakelt met het creatie team over de concepten. Je rapporteert wekelijks over de voortgang van de campagne.

Je bent in staat om ideeën, op basis van gebruikersdata en -behoefte om te zetten in waardevolle campagnes. Overzicht/deadlines bewaken doe je met gemak en dat is mooi, want jij bent verantwoordelijk voor het hele project van start tot eind; je voert de campagnes uit , optimaliseert aan de hand van de resultaten en maakt je eindevaluaties. Verder:

 • Opzet, realisatie en optimalisatie en evaluaties van marketing campagnes t.b.v. van de promotie van product features en/of redactionele content.

 • Met je marketingkennis zet je inzichten om in een KPI gedreven strategisch campagneplan

 • Je brieft het (interne) reclamebureau en het (online) mediabureau op het concept en komt tot de ideale mediamix (ATL, social, display etc.)

 • Je bent verantwoordelijk voor de planning en begroting van de campagne


Wie zijn wij?

De afdeling consumer growth & engagement is verantwoordelijk voor alle commerciële doelstellingen op onze digitale platformen, apps en sites. We werken nauw samen met IT en de redactie voor onze 11 nieuwsmerken, 9 magazines en tijdschrift.nl. Ons doel is om met één DPG Media account én consent voor alle DPG merken een digitaal ecosysteem te bouwen waarmee we onze digitale relaties omzetten in consumentendata.

Het team van Digital Marketing en Brand & Activation, waar je als Online Campagne Manager aan de slag gaat, zorgt ervoor dat consumenten worden geactiveerd om gebruik te maken van onze digitale producten en dit digitale gebruik te laten groeien. Dit team bestaat uit vier campagne managers, twee online marketeers en een e-mail marketeer.

Wie ben jij?

 • Je hebt ongeveer 3 jaar vergelijkbare werkervaring als campagne manager

 • Aantoonbare marketing kennis

 • Je bent analytisch en weet kansen terug te vinden in de beschikbare data, dit zet je om in een concrete verbetering

 • Je bent communicatief sterk en kan snel schakelen in een snel veranderende organisatie.


Wij bieden jou:

 • salaris, passend bij jouw ervaring;

 • 36-urige werkweek;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Job requirements

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Campagne Manager? Solliciteer dan nu! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Jamie beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar jamie.plug@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.


Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook opLinkedIn en Twitter.