Business owner data en techniek

 • IT
 • Amsterdam, Netherlands

Business owner data en techniek

Job description

Amsterdam - Wil je als Business Owner data en techniek aan een van de beste en grootste Marketing Automation machines van Nederland werken? Een cruciale rol waarbij je mensen, data, techniek en commercie als een goed geoliede machine samen laat werken. En weet je deze samenwerking in te zetten als drijvende kracht voor zo’n beetje de grootste abonnementmachine van de Benelux? Dan zou dit zomaar jouw baan kunnen zijn!

Wie zijn wij?
De afdeling Verkoop & Behoud van abonnementen (Circulation) is verantwoordelijk voor de abonneewerving van 58 Belgische en Nederlandse kranten en magazines binnen DPG Media. Dit zijn onder andere: het AD, Het Laatste Nieuws, de Volkskrant, Donald Duck, Humo, Autoweek, Libelle en vtwonen.

Binnen onze organisatie maak je deel uit van het Marketing Automation team, dat een cruciale rol speelt in het efficiënt benutten van data en techniek voor onze marketingactiviteiten.

Wat ga je doen
Als Business Owner Data & Techniek ben je verantwoordelijk voor het volledige programma management van Data & Techniek binnen de afdeling Marketing Automation.

Je bent mede verantwoordelijk voor alle zaken en gemaakte afspraken met andere business owners van Circulation, verschillende ICT teams, MT leden, het kernteam Marketing Automation en uiteraard de medewerkers uit de eigen teams. Je behartigt zowel de belangen van de business als die van het Marketing Automation team, dit doe je zeker ook pro-actief en je bent continu op zoek naar de volgende kansen. 
In deze rol zet je jouw teamleden in hun kracht en faciliteer je de best mogelijke werkplek voor hen. Dagelijks geef je direct leiding aan een team van 5 hoogopgeleide en zeer gemotiveerde collega's, waarvan een aantal zelf leiding geven aan een subteam binnen Data & Techniek.

Het bewaren van het overzicht over een breed scala aan onderwerpen is voor jou geen probleem en je weet daarin de juiste stakeholders te betrekken. Jouw ervaring met stakeholdermanagement stelt je in staat om continu de juiste belangen af te wegen tussen commercie, service en (data) techniek. Je bent de sparringpartner voor specialisten en management.

Wij bieden

 • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en werkervaring;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Een uitdagende functie o.b.v. 36 uur, waar jij veel ruimte krijgt om te bouwen en waarde toe te voegen voor DPG Media;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget, wat naar eigen inzicht kan worden besteed;

 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • Ruimte voor ontwikkeling d.m.v. trainingen cursussen en andere opleidingsmogelijkheden.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.
We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn.Job requirements

Functie eisen:

 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring op het gebied van data en techniek;

 • Diepgaande kennis van verschillende data technieken;

 • Ervaring in diverse, leidinggevende, managementrollen;

 • Gedegen ervaring met Marketing Automation;

 • Je bent een ambitieuze en gedreven professional die zich wil blijven ontwikkelen in een dynamische omgeving;

 • Je bent in staat om vanuit verschillende informatiebronnen en soms wisselende belangen tot een degelijk plan te komen, alles in overeenstemming met het doel van de afdeling Circulation en omliggende afdelingen;

 • Je bent gewend te werken als budgetverantwoordelijke;

 • Je werkt minimaal drie dagen per week op kantoor in Amsterdam en bent bereid om ongeveer 3 keer per maand naar Antwerpen te reizen.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Heb je nog wat vragen? Ik beantwoord deze graag via tom.de.groot@dpgmedia.nl

Wij doen onze werving zelf en wensen niet samen te werken met externe partijen voor de invulling van deze rol!