Bedrijfsjurist

 • Legal
 • Hoofddorp, Netherlands

Bedrijfsjurist

Job description

Hoofddorp / Hilversum - Ben jij een echte business partner en uitstekend jurist? En lijkt het je gaaf om te werken voor het meest toonaangevende mediabedrijf van Nederland? Dan kan de functie als bedrijfsjurist bij DPG Media zomaar dé baan voor jou zijn!

Wat ga je doen
Binnen de afdeling Legal ben jij hét aanspreekpunt voor ons bedrijfsonderdeel Independer. Je weet pragmatische oplossingen te vinden voor verschillende complexe juridische vraagstukken. Je voelt je uitstekend thuis binnen een creatieve, innovatieve en dynamische werkomgeving en hebt affiniteit met financiële wetgeving.

 • Je adviseert, gevraagd en ongevraagd, over een breed scala van (juridische) onderwerpen.
 • Je onderhandelt over, beoordeelt en stelt diverse overeenkomsten op.
 • Je adviseert over (de gevolgen van) en implementeert nieuwe relevante wet- en regelgeving.


Wat maakt jou de ideale kandidaat
Je bent zelfstandig, positief en pro-actief, met daarnaast een scherpe geest en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent secuur en weet met je uitstekende juridische talent pragmatische oplossingen te vinden. Verder neem je het volgende mee:

 • Een afgeronde universitaire opleiding (master) Nederlands recht.

 • Minstens 3 jaar werkervaring als advocaat en/of bedrijfsjurist.

 • Kennis van financiële wetgeving (bijvoorbeeld de Wft en Wwft) is een pre.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan in Hoofddorp, waarbij je ook regelmatig in Antwerpen en Hilversum zal werken. Je werkt in een gedreven team met ervaren professionele collega’s, die met plezier met elkaar en voor de organisatie werken. Daarnaast krijg je:

 • Salaris passend bij jouw ervaring.

 • 36-urige werkweek.

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.

 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.


Solliciteren, en dan?

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in dit profiel? Neem de volgende stap in je carrière en sluit je aan bij ons team bij DPG Media. Solliciteer vandaag nog en maak het verschil binnen onze organisatie. De sluitingsdatum voor deze vacature is 22 augustus, na deze datum zullen wij contact met je opnemen. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Wil je meer weten over de vacature?

Wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met Marc van Breda, Head of Legal, via e-mail Marc.van.Breda@dpgmedia.nl of via de telefoon 06-10396037.

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.