Audiovormgever Qmusic

 • Audio
 • Amsterdam, Netherlands

Audiovormgever Qmusic

Job description

Amsterdam - Ben jij als audiovormgever toe aan een nieuwe stap? Dan kan dit een mooie functie voor jou zijn!

Wat ga je doen
Als audiovormgever maak je creatieve radiovormgeving en spraakmakende actiepromo’s. Je bent met de andere vormgevers in het team verantwoordelijk voor de audiobranding van Qmusic. In je uitgebreide takenpakket zit onder andere:

 • creëren en ontwikkelen van zenderpromo’s;

 • creëren en ontwikkelen van hitintro’s en actievormgeving;

 • bedenken en maken van itemvormgeving voor radioprogramma’s;

 • schrijven van promo- en vormgevingsteksten;

 • meedenken over de algemene stationsvormgeving en radioacties.

Je bent niet alleen creatief, maar je kan ook je eigen werk goed plannen en zorgen dat de audiovormgeving en promo’s goed in de uitzendsystemen terecht komen.

Wat maakt jou de perfecte kandidaat
Creatief denken, ideeën omzetten in audio en ‘state of the art’ audioproducties maken. Dat zijn kwaliteiten die jou omschrijven. Je bent in staat om effectieve en vernieuwende promo’s te maken en impactvolle stationsvormgeving te produceren. Je hebt kennis van recente hits en bent goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen in audiovormgeving. Verder ben je sterk in het bedenken van een concept en het schrijven van promoteksten. Kwaliteit en creativiteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast neem je het volgende mee:

 • aantoonbare ervaring als audiovormgever;

 • duidelijke liefde voor radio en hits.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wie zijn wij
Met 75 man sterk wordt er gewerkt aan dé grootste radiozenders van Nederland. Wij maken niet alleen radio, je komt te werken in een team met experts op het gebied van radio, social media én creatieve platform-overstijgende content. Met ons snelgroeiend digitaal radio portfolio gaan we ons bereik nog verder vergroten. We hebben een dynamische omgeving en zijn een platte organisatie. 

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;

 • 36-urige werkweek, 32 uur is bespreekbaar;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.


Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan uiterlijk 6 september. Na de sluitingsdatum van de vacature krijg je altijd een reactie, en medio september zullen de eerste gesprekken plaatsvinden. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Niels beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar niels.dekoning@qmusic.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Job requirements

-