Skip to content

AP Accountant

Antwerpen, Vlaams Gewest, BelgiëFinance

Functieomschrijving

Antwerpen -wil jij onderdeel worden van een groot Finance en Accounting team? Waarin jouw inbreng en expertise echt op prijs wordt gesteld? Dan spreken wij je graag!

Je functie

Voor de afdeling Finance & Accounting zijn we op zoek naar een AP accountant. In deze functie ligt jouw focus op het bijhouden, registreren en verwerken van (financiële) gegevens met betrekking tot leveranciers, correspondenten en inkoopfacturen. Je draagt hiermee zorg voor tijdige, juiste en volledige invoer, verwerking en betalingen van geautoriseerde inkoopfacturen. Het betreft een parttime functie (3/5).

Wat ga je doen

 • Controleren en verwerken van ontvangen facturen.
 • Je zorgt er voor dat de facturen in het grootboek voorzien worden van de juiste omschrijving en dat de inkoopfactuur tijdig het autorisatieproces in gaat
 • Je onderhoudt contact met onze leveranciers en bent het aanspreekpunt binnen de organisatie bij vragen over inkomende facturen en betalingen.
 • Je zorgt ervoor dat banksaldi juist, tijdig en volledig in het financiële systeem terechtkomen. Daarnaast worden betalingen op tijd klaargezet zodat deze volgens planning kunnen plaatsvinden.
 • Je vervult een signaalrol richting de teamleider bij de maandafsluiting

Vereisten

Functievereisten

 • Je behaalde met succes een diploma in accountancy
 • De complexiteit van een gedetailleerde analytische boekhouding schrikt je niet af
 • Je hebt een basiskennis BTW en vennootschapsbelasting
 • Je bent communicatief en assertief
 • Je bent accuraat en punctueel
 • Je bent een enthousiaste teamplayer
 • Je ziet en communiceert efficiënties en verbeteringen
 • Je ervaart verdere ontwikkelingen en digitalisering als een uitdaging


Wat mag je verwachten van DPG Media?

Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen, binnen een moderne en groeiende Finance afdeling waar ieder talent zich thuis voelt. Je krijgt er bovendien een top team van collega’s bovenop. Je hebt een ondersteunende en tegelijk ook sturende rol ten aanzien van de andere afdelingen van het bedrijf. Hierdoor bouw je al snel een intern netwerk uit. Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

Naast een competitief salaris mag je rekenen op heel wat extra legale voordelen waaronder een gsm
mét (data) abonnement, laptop en talloze voordelen (personeelskortingen, groeps-en
hospitalisatieverzekering, woon-werkverkeer vergoeding,...).

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid. De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

of