Overslaan naar content

Allround Monteur Technische Dienst

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Techniek

Functieomschrijving

Amsterdam – Voor onze drukkerij zoeken wij een technisch vaardige collega die onze productieapparatuur in topconditie houdt. Zorg jij dat iedere ochtend de Volkskrant, Algemeen Dagblad en het Parool op tijd op de deurmat ligt?

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Wij werken in een vergaand geautomatiseerd productiebedrijf. De Technische Dienst die bestaat uit 13 ervaren collega’s heeft de zorg om alle productiemachines en randapparatuur in optimale staat te houden.

De TD lost storingen op (tijdens productietijden onder tijdsdruk), voert modificaties uit en voert gepland preventief onderhoud uit aan drukpersen, besturingssystemen, transportsystemen, verpakkingsapparatuur en gebouw gebonden installaties.

Bij de werkzaamheden hebben wij te maken met een mix van mechanica, elektra, elektronica, pneumatiek en meet- en regeltechniek (o.a. Siemens PLC).

 • Je bent de sleutel tot het onderhouden en optimaliseren van onze geautomatiseerde productiemachines en randapparatuur.

 • Storingen zijn voor jou een uitdaging, zelfs tijdens de drukste productie momenten. Je lost ze snel en efficiënt op.

 • Je voert gepland preventief onderhoud uit en hebt expertise in mechanica, elektra, elektronica, pneumatiek en meet- en regeltechniek, inclusief Siemens PLC.

 • De afwisseling van een 4-ploegendienst houdt jou in beweging, met een gemiddelde wekelijkse arbeidsduur van circa 32 uur.

 • je werkt altijd minimaal met één collega. Tijdens productie standaard met twee.


DPG Media is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws en entertainment; een professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online. DPG media is o.a. uitgever van de titels De Volkskrant, Algemeen Dagblad, Trouw, Het Parool, maar ook magazines als oa Autoweek, Donald Duck, Libelle en Story en eigenaar van NU.nl en Qmusic.

FUNCTIEPROFIEL

 • Technische opleiding (werk en denkniveau MBO) op gebied van elektrotechniek of mechatronica, mogelijk aangevuld met opleidingen op het gebied van besturingstechnieken.

 • Je hebt bewezen ervaring als onderhoudsmonteur, waarbij je onder druk storingen hebt opgelost.

 • Creatief in het bedenken van (soms tijdelijke) oplossingen.

 • Flexibel, collegiaal en communicatief vaardig.

 • Je gaat werken in een 4 ploegendienst waarbij je max. 3 nachtdiensten in een week werkt met een gemiddelde werkweek van 32-34 uur.


VOORWAARDEN

Wij bieden een uitdagende functie binnen een productieomgeving met een mix van oudere machines waar je nog echt aan kan sleutelen en de nieuwste geautomatiseerde productieapparatuur..

 • Fulltime salaris voor een werkweek van gemiddeld 32-34 uur per week;

 • Een goed salaris aangevuld met aantrekkelijke toeslagen (nachttoeslag 150% en weekendtoeslag 175%;

 • Een uitdagende rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

 • 8% vakantiegeld dat je kan laten uitbetalen op elk gewenst moment of kan inzetten voor het kopen van extra vakantiedagen;

 • Bovenop je salaris 4% persoonlijk keuzebudget;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;

 • Gratis abonnement op één onze kranten of tijdschriften, waaronder het Algemeen Dagblad, Autoweek of de Donald Duck.


Inclusiviteit:

Bij DPG Media waarderen we diversiteit en nodigen we kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren. Jouw unieke perspectief kan bijdragen aan innovatieve oplossingen.

Solliciteren, en dan?
Word jij onze nieuwe Monteur Technische Dienst? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Eerst nog meer weten? Neem gerust contact op met Kees van de Kooij (Hoofd Technische Dienst), hij beantwoordt graag je vragen. Hij is te bereiken via kees.van.der.kooij@dpgmedia.nl. Spreek je hem graag telefonisch stuur Kees een mail voor het plannen van een belafspraak.

Vereisten

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn
en Instagram.

of