Accountmanager Online Advertising (voor o.a. Qmusic, Donald Duck, NU.nl)

 • Sales
 • Bergen op Zoom, Netherlands

Accountmanager Online Advertising (voor o.a. Qmusic, Donald Duck, NU.nl)

Job description

Bergen op Zoom- Wil jij topklanten strategisch verder helpen met hun digitale marketing en media keuzes? En werken met mooie merken als Qmusic, NU.nl, AD.nl, Tweakers, VTWonen, Donald Duck? Dan ben jij de Accountmanager die wij zoeken!

Wie ben jij
Je wordt blij van een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je bent gewend om te werken in multi-disciplinaire teams en pakt waar nodig zonder zonder en twijfel ownership op gebied van vragen,doelen en projecten. Vooral als het betrekking heeft tot digital. Je krijgt energie van het woord "pitch" en haalt alles uit de kast om de beste digitale strategie en het daarop best passende mediaplan tot stand te laten komen. Je bent communicatief zeer vaardig en staat stevig in je schoenen. Je blijft rustig in drukke tijden en kunt goed plannen en overzicht behouden. Je hebt interesse in het communicatie- en marketing vak en een voorliefde voor digitale media. Bij voorkeur heb je hier reeds 2 tot 5 jaar relevante ervaring in. Tot slot: je bent in staat om een goede relatie op te bouwen met collega’s en klanten!

Wat ga je doen
Met jouw opgedane digital ervaring weet jij het beste strategische communicatie- en media advies te geven en ben jij als een vis in het water bij complexe digitale vraagstukken. Je weet precies wanneer je welk product waar in de consumer funnel toepast. Je kent het digitale medialandschap met haar producten zoals display, video, native, branded content en weet hoe je data kan toepassen om tot de beoogde resultaten te komen. Uiteraard ben je altijd op de hoogte van de laatste digital advertising trends en zie jij het als een uitdaging om jouw kennis over te dragen aan collega’s. 

Verder:

 • ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategisch advies over digitale media voor klanten, op basis van een briefing of vanuit hun business uitdagingen.

 • ben jij in staat om complexe digitale oplossingen begrijpelijk te communiceren en de interne / externe stakeholders hierover te enthousiasmeren.

 • vertaal je de marketingcommunicatie doelstellingen van een klant door naar digitale media oplossingen ten gunste van hun doelstellingen.

 • ben je mede verantwoordelijk voor de commerciële groei, klanttevredenheid en het digitale succes van je klanten.

 • En, vorm je samen met de Account Director een dedicated team en zijn jullie samen het aanspreekpunt voor de klant.


Wie zijn wij
DPG Media is het grootste mediabedrijf van Nederland. De digitale en commerciële organisatie bestaat uit meer dan 300 jonge ambitieuze mensen. Het team waar jij deel van uitmaakt bestaat uit meerdere specialisten, welke ruime ervaring hebben opgedaan in de digitale media. Ieder teamlid brengt additionele kennis en kunde in het team waardoor we ook leren van elkaar. We werken nauw samen met de teams van Product Development, Programmatic en de Titel & Domein specialisten, maar bovenal met de aan jou gekoppelde Account Director.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

 • een uitstekend salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;

 • een 36-urige werkweek;

 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;

 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • een laptop, telefoon & auto van de zaak;

 • sport en ontspanning in de vorm van bootcamp en kickboks sessies;

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

Job requirements

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel!
Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of bel/app naar 06-11274870

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.