Overslaan naar content

Accountmanager Tilburg

Op locatie
 • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Tilburg - Ben jij goed gebekt, sociaal en staat klanten adviseren en ondersteunen jou op het lijf geschreven? Woon je in de regio Tilburg of ken je deze regio goed? Stop dan met zoeken, en lees even rustig verder. Wellicht is de rol van accountmanager bij DPG Media (je kent onze merken zeker!) wat voor jou.

Wat ga je doen
In deze rol ga jij op bezoek bij ondernemers om te helpen hun zichtbaarheid te vergroten en/of hun verhaal te vertellen. Je bent een ondernemende persoonlijkheid en je weet met enthousiasme de toegevoegde waarde van de titels van DPG Media over te brengen. Denk aan titels als het AD, Volkskrant, NU.nl en Indebuurt, maar ook magazines als Libelle en VT wonen. Jouw ervaring als accountmanager en jouw kennis van de regio en de markt stellen jou in staat om het volgende uit te voeren:

 • Actief relatiebeheer.

 • Het genereren van nieuwe business.

 • Meedenken met de (potentiële) klant en het adviseren over campagnes; on- en offline.


Wie zijn wij
Je komt te werken in een hecht team met 7 zeer gedreven collega’s en een Sales manager. Binnen dit team wordt er hard gewerkt, successen, of dompers (minstens zo belangrijk) gedeeld en vooral veel gelachen. Belangrijk: je doet het niet alleen, het team is daar om elkaar te helpen. Als accountmanager bij DPG Media werk je met een portfolio met daarin prachtige nieuws -en mediamerken. We zijn dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt..

Hoe ziet een werkweek eruit?
Op maandagochtend trappen we de week af met een uitgebreid teamoverleg. Hierin worden de cijfers besproken en bepaal je de focus voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen zijn belangrijke onderdelen van deze meeting. Op woensdagochtend is er een belboost, waarin de focus ligt op het maken van zo veel mogelijk kwalitatief goede afspraken; bij bestaande klanten en prospects. De rest van de week ben je onderweg naar afspraken bij klanten en prospects. Dit kan zijn; voor een kennismakingsgesprek, het bespreken van een campagne of om een campagnevoorstel te closen. Na het closen begeleid je de campagne richting de klant. Kortom, er is veel vrijheid om je dagen in te delen zoals jij dat prettig vindt.

Functie eisen

 • Hbo werk- en denkniveau.

 • Minimaal 1 jaar ervaring als accountmanager, en hebt bij voorkeur ervaring met verkoop van online media en met online marketing.

 • Je hebt een positieve mindset, bent leergierig en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg!

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

 • Salaris, passend bij jouw ervaring, met daarnaast een mooie en realistische bonusstructuur.

 • Een 36-urige werkweek.

 • Een auto van de zaak.

 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld) en jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 • De mogelijkheid je eigen feestdag te kiezen.


Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog meer weten over de rol? Neem dan contact op met Robin (Recruiter) via robin.pichler@dpgmedia.nl.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Vereisten

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

of