Accountmanager Binnendienst - Regio Utrecht

Job description

Utrecht - Ben jij volgens eigen zeggen klaar om te starten in de sales? Lijkt je niets leuker dan deals sluiten en succes te vieren?! In deze rol ga jij de klanten adviseren en verder op weg helpen. Met jouw vrolijke persoonlijkheid ga jij telefonisch aan de slag om ondernemers te voorzien van marketing advies.
 
Team Utrecht / Amersfoort van DPG Media zoekt ter versterking een commerciële topper die de rol van Account Consultant gaat vervullen!

 

Wat ga je doen

In deze rol ga jij lokale ondernemers telefonisch helpen hun zichtbaarheid op de markt te vergroten. Je bent een communicatieve persoonlijkheid en je vertelt met enthousiasme over de toegevoegde waarde van de titels van DPG Media zoals het AD, Trouw, Donald Duck maar ook onze online mogelijkheden zoals indebuurt. Jouw enthousiasme en kennis van de regio maken het jou makkelijk de volgende zaken op te pakken:

 • de rol van Account Consultant is een commerciële binnendienstfunctie en je bent daarmee ook hét aanspreekpunt van het team voor andere afdelingen;

 • je adviseert bedrijven telefonisch om hun zichtbaarheid bij hun doelgroep te vergroten;

 • je werkt nauw samen met de Accountmanagers van jouw regio om zo efficiënt en doelgericht mogelijk de markt te bewerken.

 

Wie zijn wij

Je werkt samen in een hecht, gezellig en jong team van 7 Accountmanagers en een sales manager. Plezier en hard werken staan voorop. Elke maandag heb je uitgebreid teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. 


In dit team staan humor en saamhorigheid op één. Er wordt hard gewerkt aan de successen en elk succes wordt uitgebreid gevierd. Het team helpt elkaar om iedereen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. Als Account Consultant werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

 

Wij bieden

 • salaris, passend bij jouw ervaring en een interessante bonusregeling;

 • laptop van de zaak;

 • keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);

 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Functie eisen

 • minimaal MBO werk -en denkniveau;

 • je hebt al commerciële ervaring of een sterke ambitie in;

 • je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Job requirements

Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct!

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via valery.joosten@dpgmedia.nl.

   

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. 

  

We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen en om door te groeien. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquiz team of een sportteam is.

  

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.