Accountmanager Binnendienst

 • Sales & Operations
 • Hoofddorp, Netherlands

Accountmanager Binnendienst

Job description

Regio Randstad – Ben jij die commerciële topper die wil werken voor het grootste mediahuis van Nederland? Heb jij ervaring met telefonische verkoop en ben je toe aan de volgende stap? Dan kan deze functie als Accountmanager Binnendienst bij DPG Media een mooie kans voor jou zijn!

Wat ga je doen
Als Accountmanager Binnendienst help je lokale ondernemers om hun zichtbaarheid op de markt te vergroten en hun commerciële doelstellingen te realiseren. Dit doe je door samen met hen te kijken wat hun specifieke doelstellingen zijn en hoe dit op de meest effectieve en efficiënte manier te bereiken. Concreet:

 • je werkt dagelijks met klanten uit je eigen klantpakket. Dit zijn zowel bestaande klanten uit de steden waar indebuurt.nl actief is als prospects;

 • je pleegt (koude) acquisitie, voert onderhandelingen en zet sales leads om in concrete deals;

 • je luistert naar de wensen van de klant en speelt daarop in door op maat gemaakte voorstellen.


De ideale kandidaat
Jij krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe deals en je vindt het een kado om te werken voor de beste nieuwswebsite van Nederland. Je bent een energieke persoonlijkheid die overal kansen ziet en niet bang is ze te pakken. Je vindt het leuk om bij nieuwe klanten deuren te openen en je kunt verkopen. Verder neem je mee:

 • ervaring met (telefonische) verkoop is een must;

 • je kunt goed samenwerken en verbindingen leggen met collega’s;

 • een enorme dosis doorzettingsvermogen en positieve energie.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. 

Job requirements

Wij bieden

 • een prima salaris op basis van jouw ervaring en een interessante bonusregeling;

 • keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);

 • een 36-urige werkweek;

 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.


Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct!

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via valery.joosten@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.