Overslaan naar content

Accountmanager Binnendienst AutoTrack

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Amsterdam - Advies over auto’s, ja jouw vrienden weten dat zij daarvoor bij jou moeten zijn. Daarnaast ook nog eens super commercieel? Dan hopen wij dat jij snel solliciteert! Want als Accountmanager binnendienst bij Automotive Mediaventions zorg je er samen met je collega’s voor dat alle autobedrijven van ons gehoord hebben. Dagelijks bel je nieuwe en bestaande klanten en adviseer jij hen hoe zij online de Nederlandse autokoper efficiënter en effectiever kunnen bereiken.

Wat ga je doen
Als Accountmanager binnendienst ben je allereerst verantwoordelijk voor ca. 400 bestaande relaties met autobedrijven door het hele land. Deze autobedrijven/bestaande relaties spreek je gemiddeld 3 keer per jaar voor een advies/performance gesprek t.a.v. het online adverteren. Hier besteed je ongeveer 40% van je tijd aan. Daarnaast ben je de overige 60% van de tijd bezig om samen met een team van 7 collega’s nieuwe klanten te werven. Bovendien houd jij je ook bezig met:

 • het managen van je ‘eigen winkel’. Denk aan agendabeheer, plannen en het loggen van je gesprekken.
 • het pro-actief feedback geven aan je collega’s. We houden elkaar scherp en werken nauw samen om een optimaal teamresultaat te behalen.
 • het vergaren van kennis van de markt/branche. Dit zal je helpen om meer op 1 golflengte te zitten met de autobedrijven.


Wie zijn wij
Je wordt warm onthaald door een energiek team van 7 gedreven commercieel medewerkers op ons kantoor in Amsterdam. We beginnen elke dag met een gezamenlijke dagstart waarin we bespreken wat we gaan doen die dag. Ook sluiten we de week af met een gezamenlijke weekafsluiting, hoe is de week gegaan? Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is er doorlopende coaching door je Salesmanager en directe (senior)collega’s. Maandelijks is er tot slot overleg met de binnendienst om veranderingen in de markt te bespreken.

Met sterke merken als Gaspedaal.nl, AutoTrack.nl en Autowereld.nl zijn wij dé partner voor bedrijven binnen de Nederlandse automotive markt en bereiken we maandelijks 6 miljoen bezoekers. De sites zijn complementair aan elkaar en bedienen grotendeels verschillende typen consumenten en zakelijke klanten. Waar Gaspedaal.nl het beschikbare auto-aanbod in Nederland vertoont, biedt AutoTrack extra checks, informatie en zekerheden rondom de aangeboden auto’s en is Autowereld.nl het freemium alternatief voor de zakelijke adverteerder.
Daarnaast biedt Automotive MediaVentions B.V. als joint venture van DPG Media en Telegraaf Media Groep een gecombineerd bereik van beide mediahuizen. Met o.a. AD, Telegraaf, Volkskrant, Nu.nl en Q-music zijn de twee merken zichtbaar naar de Nederlandse autokoper, en profiteren de adverteerders van zowel een landelijk als regionaal bereik voor hun advertenties.

“Als je kan verkopen aan autoverkopers, dan kan je echt verkopen ;)” - Rico van der Vies (Commercieel directeur Automotive MediaVentions)

Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een leuk en dynamisch team waar je veel mee gaat samenwerken.
 • Kwartaal bonus: max 20%


Wat maakt jou de ideale kandidaat

 • HBO werk en denkniveau en al wat ervaring met commercieel telefonisch klantcontact.
 • Je bent een doener en zeker niet verlegen. Want je pakt zonder moeite de telefoon op om een rondje te bellen en zorgt dat je altijd goed voorbereid bent.
 • Je hebt goede commerciële vaardigheden en kunt goed inhoudelijk verkopen/adviseren.
 • Je wil altijd verbeteren en bent zelfstandig, want jij bent zelf verantwoordelijk voor het behalen van je eigen target.

Vereisten

Solliciteren, en dan?
Hebben we je interesse gewekt en denk jij dat je de perfecte toevoeging voor ons Binnendienstteam bij AutoTrack bent? Solliciteer dan door je CV en motivatie naar ons te sturen via de solliciteerbutton op deze pagina. Eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mailtje naar Jordy Martens (Operationeel manager AutoTrack) via jordy.martens@autotrack.nl.

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, Ouders van Nu en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook opLinkedIn en Twitter.

of