Account Manager Regio Sales

  • Sales
  • Antwerpen, Belgium

Account Manager Regio Sales

Job description

De mediamerken van DPG Media kleuren de dag van miljoenen Belgen, met straffe content die ontroert, verbaast, verrast en inspireert. Van de Medialaan tot het Mediaplein: wij brengen mensen in beweging. En dat is ook wat onze adverteerders bij ons willen doen, met campagnes die er echt toe doen en het verschil maken voor een brede doelgroep of net heel gericht en select publiek beroeren. Ben jij een ondernemende persoonlijkheid met de nodige sales drive, energie en enthousiasme? Bouw je vandaag graag mee aan de plannen van morgen? Dan ben jij wellicht de accountmanager die we zoeken.


WAT WORDT JOUW FUNCTIE?

Je beheert de eigen klantenportefeuille (adverteerders) en neemt verantwoordelijkheid voor de advertentieverkoop en partnerships. We zijn op zoek naar salesmensen die de regio van Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Limburg zullen beheren.
Jij wordt hét gezicht en het eerste aanspreekpunt voor jouw adverteerders in de regio. Je bent een echte ambassadeur van de diverse DPG Media merken (de print merken Het Laatste Nieuws, De Morgen, Humo, Dag Allemaal en ook alle digitale platformen van deze merken). Met een grenzeloze drive én interesse connecteer je met je klanten, hoor en begrijp je hun communicatienoden en bezorgdheden en vertaal je dit door tot een (crossmediale) mediacampagne die hun marketing- en communicatiedoelstellingen beantwoordt.

Job requirements

WAAROM JIJ?

  • Je beschikt over minstens 2/3 jaar relevante ervaring in de sales. Een sterke klantrelatie is voor jou de fundering waarop je een samenwerking bouwt. Daarnaast belangrijk om naast bestaande klanten diverse nieuwe klanten voor DPG Media te genereren.

  • Je legt de lat hoog en probeert uit elke opportuniteit het maximale resultaat te halen. Een vlotte babbel, da’s over jou geen woord teveel gezegd. Je past je moeiteloos aan je gesprekspartner aan en communiceert matuur, assertief en helder.

  • Je coördineert elke mediawerf en gaat voor een oplevering binnen de afgesproken deadlines.

  • Je bent een krak in netwerken en opent permanent ramen, deuren en poorten. Je spot opportuniteiten binnen een bestaande en nieuwe portefeuille en bouwt deze verder uit.

  • Je werkt zelfstandig en durft zonder schroom zelf de lead te nemen. Je neemt verantwoordelijkheid en bent trots op resultaten die als team behaald worden.

WAT JE MAG VERWACHTEN VAN DPG MEDIA ADVERTISING?

Je komt terecht in een toonaangevend mediabedrijf, dat bruist van de toffe collega’s. Zij zijn net als jij gebeten door de creativiteit en constante innovatie in de mediasector en stomen jou graag klaar voor de job. Het wordt een avontuur waarin geen enkele week op elkaar lijkt en waarbij je goesting om een stap verder te gaan dagelijks geprikkeld wordt.

Bij DPG Media geef je het beste van jezelf. In ruil krijg je niet alleen een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen, maar ook de kans om mee te groeien in een boeiende en motiverende werkomgeving.


Ben jij top in je vakgebied (of heb je de ambitie om top te worden)? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

KLINKT GOED? GEWOON DOEN!

Laat van je horen via onderstaande button. Overtuig ons van jouw skills maar toon vooral veel attitude. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!