Account Manager Reclamefolder.nl

 • Sales
 • Hoofddorp, Netherlands

Account Manager Reclamefolder.nl

Job description

Hoofddorp - Ben jij op zoek naar de volgende stap in je salescarrière waarin ondernemerschap centraal staat? Dan is deze rol bij Reclamefolder.nl misschien wel op je lijf geschreven! Ben jij reeds bekend met retailers en e-commerce bedrijven en ben je klaar voor een volgende stap? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen
Als Account Manager ben je het eerste aanspreekpunt voor een groep aan retailers en e-commerce bedrijven. Jouw kennis van digital advertising en drive om deze bedrijven te helpen met hun uitdagingen, zorgt dat je op verschillende niveaus aan tafel komt. Hierin werk je nauw samen met je collega’s binnen het marketing, sales en IT team van Reclamefolder.nl, maar ben je ook een sparringpartner voor meerdere afdelingen binnen DPG Media.

Jij staat in de frontlinie om retailers te helpen in de transitie van print naar digitaal en hebt ontzettend veel invloed op de bedrijfsvoering. De informatie die jij uit de markt ophaalt, vormt namelijk de basis van hoe het platform zich verder ontwikkelt! Hiervoor werk je natuurlijk een plan uit en stel je concrete doelen voor jezelf om het maximale uit jezelf en je klanten te halen.

Je bouwt een breed netwerk op binnen je klantgroep en werkt op basis van je inventarisatie, samen met je collega’s, concrete plannen uit waar je klanten mee enthousiasmeert. Verder zorg je dat je continu op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen binnen retail (media) en digital advertising.

Wie zijn wij
Reclamefolder.nl is de grootste digitale winkelstraat van Nederland en richt zich op het online publiceren van reclamefolders en aanbiedingen. Als marktplaats voor aanbiedingen geloven we erin dat we consumenten kunnen helpen om te besparen op dagelijkse boodschappen en retailers faciliteren om hun assortiment te promoten. Het platform (web en app) bereikt maandelijks ruim 1,5 miljoen consumenten en heeft sterke groeiambities.Om deze ambities te realiseren zijn we op zoek naar versterking om Reclamefolder.nl naar het volgende niveau te tillen.

Reclamefolder.nl werkt zelfstandig en bestaat uit de afdelingen development, marketing en sales, maar is onderdeel van DPG Media. Hierdoor heb je veel invloed op de bedrijfsvoering, maar is er veel expertise beschikbaar om het platform verder te ontwikkelen.


Wat maakt jou de ideale kandidaat
Als Account Manager heb je al een paar jaar ervaring opgedaan in digital advertising. Je bent nieuwsgierig, een aanpakker en krijgt er energie van om deals te maken. Verder is belangrijk dat je affiniteit hebt met productontwikkeling. Bij Reclamefolder.nl staan we aan de vooravond van een aantal grote veranderingen en jij helpt om de ontwikkelingen bij retailers te vertalen naar kansen voor het platform. Daarvoor moet je in staat zijn om met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus in de organisatie te kunnen praten en je hebt een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen. Je hebt een goed cijfermatig inzicht, je bent klantgericht en je bent in staat draagvlak te creëren. 

Verder neem je mee:

 • minimaal 2 jaar ervaring in de wereld van digital advertising;
 • je bent communicatief sterk en een stevige gesprekspartner voor de DMU;
 • Je kan zowel individueel als in teamverband goed functioneren;

 • kennis van retail media of e-commerce is een absolute pré.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

 • een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 • een 36-urige werkweek;

 • interessante bonusregeling;

 • keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld);

 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);

 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan als accountmanager? Solliciteer dan nu. Je krijgt binnen 10 werkdagen na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.
Eerst nog wat meer weten? Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06-11274870.